reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

reklama
Propo nexta, w UK 26grudnia jest tzn boxing day. Sa wtedy przeceny jak np na black friday, a na wieksza skale. No i ten caly next otwiera od 6 rano. Kiedys poszlam z siostra, tam ludzie w kolejce po nocy stoja a jak sklep otworzyli, to lapali wszystko co sie dalo bez zbednego ogladania. Ja tylko polar wychaczylam i sie poddalam. Od tej pory jakos mam niesmak do nexta. Mam nawet voucher na 40f dla Julki i nie moge sie zmusic zeby isc[emoji16]
Dla mnie gap ma lepsza jakosc, ale prawda taka ze ubranka dzieciece to mi sie wszedzie podobaja.

No dobra mam pytanie może głupie ale mam [emoji14] czym oprocz mega różnicy w cenie różni się pielucha bambusowa od odtulacza bambusowego? Szukam czegoś zamiast rożka w co można owinąć dziecko w szpitalu i po wyjściu

reklama
No dobra mam pytanie może głupie ale mam [emoji14] czym oprocz mega różnicy w cenie różni się pielucha bambusowa od odtulacza bambusowego? Szukam czegoś zamiast rożka w co można owinąć dziecko w szpitalu i po wyjściu

Raczej niczym. Jedno i drugie to pielucha w sumie. Chyba, że to otulacz typu woombie, taki z suwakiem to te są droższe. A tak to mogą się rozmiarem i jakością tkaniny różnic. No i firma tez czasem dodaje pare zł ;)

Do góry