reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

reklama
Propo nexta, w UK 26grudnia jest tzn boxing day. Sa wtedy przeceny jak np na black friday, a na wieksza skale. No i ten caly next otwiera od 6 rano. Kiedys poszlam z siostra, tam ludzie w kolejce po nocy stoja a jak sklep otworzyli, to lapali wszystko co sie dalo bez zbednego ogladania. Ja tylko polar wychaczylam i sie poddalam. Od tej pory jakos mam niesmak do nexta. Mam nawet voucher na 40f dla Julki i nie moge sie zmusic zeby isc[emoji16]
Dla mnie gap ma lepsza jakosc, ale prawda taka ze ubranka dzieciece to mi sie wszedzie podobaja.

No dobra mam pytanie może głupie ale mam [emoji14] czym oprocz mega różnicy w cenie różni się pielucha bambusowa od odtulacza bambusowego? Szukam czegoś zamiast rożka w co można owinąć dziecko w szpitalu i po wyjściu

reklama
No dobra mam pytanie może głupie ale mam [emoji14] czym oprocz mega różnicy w cenie różni się pielucha bambusowa od odtulacza bambusowego? Szukam czegoś zamiast rożka w co można owinąć dziecko w szpitalu i po wyjściu

Raczej niczym. Jedno i drugie to pielucha w sumie. Chyba, że to otulacz typu woombie, taki z suwakiem to te są droższe. A tak to mogą się rozmiarem i jakością tkaniny różnic. No i firma tez czasem dodaje pare zł ;)

Do góry