Ennis92
Fanka BB :)
O Matalan to ja usłyszałam jak się przeprowadziłam do Północnej. W Republice nigdy się przez 13 lat nie spotkałam [emoji23]No next to tak, ale TU i matalan to w szoku jestem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Matalan to ja usłyszałam jak się przeprowadziłam do Północnej. W Republice nigdy się przez 13 lat nie spotkałam [emoji23]No next to tak, ale TU i matalan to w szoku jestem.
Nie zamawiam ze stron niestety stacjonarne to tylko na szmatkach można spotkaćWszystkie te 3 firmy sa juz w polsce?
Ja nie umiem szukać niestety na szmatkach ale moja teściowa to już nie raz piękne cuda za 1 zł upolowala.Musze zajrzeć do jakiegos szmateksu ale zupełnie nie wiem gdzie jakis mam w okolicy [emoji13]
No moja mama tez jest mistrzem w takich miejscach [emoji13]Ja nie umiem szukać niestety na szmatkach ale moja teściowa to już nie raz piękne cuda za 1 zł upolowala.
No dobra mam pytanie może głupie ale mam [emoji14] czym oprocz mega różnicy w cenie różni się pielucha bambusowa od odtulacza bambusowego? Szukam czegoś zamiast rożka w co można owinąć dziecko w szpitalu i po wyjściu