reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Będąc w temacie pielęgnacji, powiedzcie mi jakich kremów do twarzy używacie dla siebie? Ja swoich poprzednich musiałam się pozbyć bo skład nie nadawał się na czas ciąży i kupiłam „polecany dla ciężarnych” z Avene. Niestety dla mnie nie wystarcza bo mam tak suchą skórę, że mam pełno suchych placków na twarzy... Już nie wiem czym ją nawilżać, żeby było bezpieczne dla dzidziusia. Macie jakiś swoich sprawdzonych ulubieńców?

To zależy od rodzaju cery. Ja na dzień i na noc używam teraz kremów z Shiseido. Na noc mam odżywczo - regenerujący, na dzień lżejszy wyrównujący koloryt, taki, żeby się tapeta trzymała [emoji23]. Mam cerę ze skłonnością do przesuszania i niestety wyprysków gdzieniegdzie. A wiadomo, że na suchej facjacie zmarszczki szybciej się pojawiają [emoji23].

reklama
Oto moje zakupy ;)
Ale otworzyłam w domu zestaw pjacykow (rozm 56) a tam jedne z nich (rozm 50) troche sie zdenerwowałam.
20190201_151624.jpeg
20190201_151917.jpeg

reklama
Do góry