reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
A mnie przekonał wczorajszy sms od smyka z rabatami wiec właśnie wracam ze smyka
Pamietam ze mama przy bracie u siostry przy dzieciach miały spolka. Do odkurzacza jakos mnie nie przekonuje dlatego zapytałam o elektryczny
Pamietam ze mama przy bracie u siostry przy dzieciach miały spolka. Do odkurzacza jakos mnie nie przekonuje dlatego zapytałam o elektryczny
Misty29
Pochwal się co kupiłaśA mnie przekonał wczorajszy sms od smyka z rabatami wiec właśnie wracam ze smyka
Betty93
Będąc w temacie pielęgnacji, powiedzcie mi jakich kremów do twarzy używacie dla siebie? Ja swoich poprzednich musiałam się pozbyć bo skład nie nadawał się na czas ciąży i kupiłam „polecany dla ciężarnych” z Avene. Niestety dla mnie nie wystarcza bo mam tak suchą skórę, że mam pełno suchych placków na twarzy... Już nie wiem czym ją nawilżać, żeby było bezpieczne dla dzidziusia. Macie jakiś swoich sprawdzonych ulubieńców?
renisus
Ennis taka prawda, ze chlop bedzie musial postawic dziecko jako pierwsze. I jak trzeba bedzie, to stac z szuszarka pol nocy aby mlody spal [emoji6] Ale uwierz mi, juz jak sie dziecko pojawi to i myslenie sie zmienia.A w nocy? Chłop by mnie chyba zabił jakbym odkurzacz włączyła o 3 nad ranem
Kup ten elektryczny plus wode morska do noska i masc majerankowa i bedzie dobrze [emoji4]
Ennis92
Ja używam child's farm albo co mi tam mama ukreciBędąc w temacie pielęgnacji, powiedzcie mi jakich kremów do twarzy używacie dla siebie? Ja swoich poprzednich musiałam się pozbyć bo skład nie nadawał się na czas ciąży i kupiłam „polecany dla ciężarnych” z Avene. Niestety dla mnie nie wystarcza bo mam tak suchą skórę, że mam pełno suchych placków na twarzy... Już nie wiem czym ją nawilżać, żeby było bezpieczne dla dzidziusia. Macie jakiś swoich sprawdzonych ulubieńców?
Ennis92
Chyba na tym się skończy. Chłop niestety nie może nie spać bo jak wróci do pracy, o ile wróci, to jeździ dużo nawet po 4h w jedną stronę do tego elektryka itp musi być wyspany. Najwyżej będzie spał w innym pokojuEnnis taka prawda, ze chlop bedzie musial postawic dziecko jako pierwsze. I jak trzeba bedzie, to stac z szuszarka pol nocy aby mlody spal [emoji6] Ale uwierz mi, juz jak sie dziecko pojawi to i myslenie sie zmienia.
Kup ten elektryczny plus wode morska do noska i masc majerankowa i bedzie dobrze [emoji4]
reklama
Myslniczek
Jak dojde do domu to wyślęPochwal się co kupiłaś
Podziel się: