reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

reklama
Potwierdzam - katarek do odkurzacza najlepszy. Aktualnie znowu w użyciu bo mała zaraziła się katarem ode mnie...

A mnie przekonał wczorajszy sms od smyka z rabatami wiec właśnie wracam ze smyka ;)

Pamietam ze mama przy bracie u siostry przy dzieciach miały spolka. Do odkurzacza jakos mnie nie przekonuje dlatego zapytałam o elektryczny ;)

Będąc w temacie pielęgnacji, powiedzcie mi jakich kremów do twarzy używacie dla siebie? Ja swoich poprzednich musiałam się pozbyć bo skład nie nadawał się na czas ciąży i kupiłam „polecany dla ciężarnych” z Avene. Niestety dla mnie nie wystarcza bo mam tak suchą skórę, że mam pełno suchych placków na twarzy... Już nie wiem czym ją nawilżać, żeby było bezpieczne dla dzidziusia. Macie jakiś swoich sprawdzonych ulubieńców?

A w nocy? Chłop by mnie chyba zabił jakbym odkurzacz włączyła o 3 nad ranem
Ennis taka prawda, ze chlop bedzie musial postawic dziecko jako pierwsze. I jak trzeba bedzie, to stac z szuszarka pol nocy aby mlody spal [emoji6] Ale uwierz mi, juz jak sie dziecko pojawi to i myslenie sie zmienia.
Kup ten elektryczny plus wode morska do noska i masc majerankowa i bedzie dobrze [emoji4]

Będąc w temacie pielęgnacji, powiedzcie mi jakich kremów do twarzy używacie dla siebie? Ja swoich poprzednich musiałam się pozbyć bo skład nie nadawał się na czas ciąży i kupiłam „polecany dla ciężarnych” z Avene. Niestety dla mnie nie wystarcza bo mam tak suchą skórę, że mam pełno suchych placków na twarzy... Już nie wiem czym ją nawilżać, żeby było bezpieczne dla dzidziusia. Macie jakiś swoich sprawdzonych ulubieńców?
Ja używam child's farm albo co mi tam mama ukreci

Ennis taka prawda, ze chlop bedzie musial postawic dziecko jako pierwsze. I jak trzeba bedzie, to stac z szuszarka pol nocy aby mlody spal [emoji6] Ale uwierz mi, juz jak sie dziecko pojawi to i myslenie sie zmienia.
Kup ten elektryczny plus wode morska do noska i masc majerankowa i bedzie dobrze [emoji4]
Chyba na tym się skończy. Chłop niestety nie może nie spać bo jak wróci do pracy, o ile wróci, to jeździ dużo nawet po 4h w jedną stronę do tego elektryka itp musi być wyspany. Najwyżej będzie spał w innym pokoju

reklama
Do góry