reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Jasne, że tak, tym bardziej, że najczęściej i tak "w praniu wychodzi" to, czego jeszcze brakuje, i co jest potrzebne :)

reklama
MoniQa pisze:
Czarodziejka ale jaką slodką :)

Moja mama wczoraj zachwycala sie klapeczkami niemowlęcymi :D ... majteczkami, skarpetkami i ogolnie ciuszkami ... dostala oficjalne zezwolenie ze moze juz szalec i kupowac :D .. wcale sie nie zdziwie jak dzisiaj pojedzie na zakupy ;)

MoniQo ah te nasze Mamusie......moja tez już zaciera rączki jak sie zacznie kupowanie ubranek....zresztą te 2 pary body kupila mama:-)

pozdrowionka

hihi ale śliczne te ciuszki, ja tez ogladam co jakis czas swoje i znam kazdy ich milimetr, juz sie nie moge doczekac jak mi moj bąbelek zabrudzi te ciuszki :) Body to kupione do szpitala na powitanie malca :) a skarpeteczki byly takie sloooooodkie ze nie moglam sie oprzec aby je nie kupic :) takie male "new born", butki dostalam od brata bo jak sie dowiedzial to sie niesamowicie ucieszyl, tylko ze dzidzi to bedzie miec uzyteczne chyba najpredzej w przyszlym roku,a smoczek dostalam od lekarki, co jakis czas cos sie tam dostaje od lekarza, prawda?

znacie moze taka firme produkujaca ubranka bellvit? bo na allegro znalazlam sprzedawce, ktory ma mnostwo nowych rzeczy tej firmy po dobrych cenach. musze chyba skoczyc do sklepu i "pomacac", czy fajne te ubranka.

Moniqa -dzieki. chyba musze skoczyc do sklepu i pomacac, jaka bawelna itd. przynajmniej bede wiedziec, czy sa dobre jakosciowo.

Ja sobie wlasnie dzisiaj zamowilam u jednej z dziewczyn z BB ciuszki :) poszlam za przykladem Ines ;)

A slyszalam tez ze z firmy NEXT sa dobre ciuszki ale tez dobrze kosztują ;) hehe

reklama
Ja też dziewczynki przełamałam się już prawie całkiem i pokupowałam juz co nieco dla synusia ;D A zatem chwalę się cioteczkom:

Najpierw zakupy czwartkowe w sklepie 5-10-15 i Smyku:

pict0001bb6yq.jpg

pict0003bb9jx.jpg

a to słodki, gruby polarek
pict0004bb7uv.jpg

nie mogłam się oprzeć akcesoriom ;D
pict0008bb6nw.jpg

pict0009bb5jv.jpg

a to dzisiejsze zakupy ;)
komplecik
pict0013bb6vp.jpg

pict0014bb0ba.jpg