reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Nadia przepiękne te ciuszki :D Ja też zaczynam się powoli łamać i chyba niedługo już cosik pokupuję ;D

reklama
Nadia..niezła kolekcja....ja raptem 2 rzeczy na kryż........ale jeszcze sobie odbije ;D ;D
Wszystkie te "mikro" ciuszki są takie słodkie....mniam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dzieki dziewczyny :) Powiem Wam że mozna zwariować w tych sklepach dla maluszków, ten ogrom wzorów, kolorów mnie przytłacza, nie wiem co wybierać. Wczoraj w sklepie wzięła mnie w obroty doświadczona ekspedientka i zaczęła doradzać, żebym body te malutkie kupowała z "otwieraniem" przez środek a nie przez główkę wkładane, potem własnie coś mówiła że jak pępuś nie zaleczony to muszą być kaftaniki a nie body, a potem do tego wszystkiego doszedł dobór kolorystyczny i myślałam że zgłupieję. Dobrze że miałam jeszcze trochę silnej woli i nie wzięłam wszystkiego co ekspedientka mi wybrała bo bym zbankrutowała ;D I tak jeszcze mężowi nie pokazałam tych zakupów bo by mnie "zabił", nie mówiąc już o tym że wygrałam aukcję na allegro karuzeli Fisher Price+2 body za kwotę łącznie z przesyłką 126 zł (teraz się martwię czy aby nie za dużo zapłaciłam ::) )
Moniczko za jeden kaftanik cieńszy zapłaciłam 6 zł, a za troszkę grubszy 8 zł, to dużo ::)?

Nadia no to kaftaniki nie kosztowaly duzo :) .. a karuzela niestety nie wiem, nigdy nie patrzylam na ceny karuzel :|.. ja sie boje wchodzic do sklepow z akcesoriami dla niemowlakow :D ... obled w oczach i buszuje :D ... wszystko takie slodkie ::) .. mmm ... ale postanowilam ze nie bede wydawac majatku na pierwsze ciuszki dla Dawidka ... i tak zalozy to raptem pare razy i sprzedam albo oaddam ;) ... wole kaske wydac na ciuszki wieksze i w ktorych dluzej "pochodzi" :) jak rowniez akcesoria typu, wanienka, przewijak, materac. butelki, smoczki itd ;)

Masz rację MoniQa ;) Ja teraz już stopuję z ciuszkami, w ten weekend bratowa ma mi przynieść ciuszki, zobaczę co i jak, pokompletuję, i dokupię ewentualnie to czego mi będzie brakować. A tak to tak jak mówisz lepiej poczekać i potem kupować większe ubranka.
A karuzela to było takie moja małe marzenie, jak jeszcze nie byłam w ciąży ;) Strasznie mi się podobały zawsze i tak sobie obiecałam że kupię mojemu dziecku :) A ta która wybrałam jest o tyle słodka że ma rózne melodie włacznie z dźwiękami natury, lampkę nocną tzn na sufit rzuca światełka, i takie tam inne buzer bajer ;D

Ja tez niemam zbyt duzo ciuszkow ale zaczynam pekac i kupowac :laugh: ale nie ograniczam sie tylko do malutkich, kupilam tez takie wieksze ;D sliczniusie

to body z truskawa jest obledne ;D ma odpinany ten sliniaczek wiem ze jeszcze bedzie zazimno ale t ;Do rozmiar od 3 mies. wiec moze na wiosne sie jeszcze nasza pestka zmiesci;) chociaz po domciu ;)

Kallusia obłędne te ciuszki!!! :)
Niech mi mąż wytłumaczy jak tu się oprzeć takim ciuszkom ;D

aaaa jeszcze sliczniutki malitki sweterek z polarkiem wsrodku.AA no i kuplismy lozeczko i materacyk bo tu sa drozsze, niewiedzialam jaki materacyk wybrac a ekspedietka upierala sie na jakis najdrozszy wiec podeszlam do jakiegos malzenstwa z dziecmi ktore akurat po sklepie chodzili i powiedzieli ze oni trojke dzieci maja i wszystkie mialy materacyki z wlokna kokosowego no i talki kupilismy  ;D narazie stoi zapakowane ale z checia juz bym rozlozyla  ;D

reklama
Nadus moj chlop tez niby kreci nosem ale widze ze jak wyciagam ciuszki w domu to sie cieszy jak glupol. Pozatym on juz upatrzyl jakis cudny ROWEREK dla Julci :D chlopy to maja pomysly :D

Do góry