reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Mada-ja tez je wczoraj kupilam no i jestem zadowolona maly sie nie przesiusial sa chlonne ,nie musialam mu zmieniac w srodku nocy zeby rano byl suchy :-):-):-)

reklama
Z pieluszek jestem zadowolona.Julia miała ja cała noc a rano jeszcze zrobiła kupke i nic nie uciekło:tak:A co wazniejsze nie miała zadnych odgniecen ani sladow po pieluszcze(to bardzo wazne bo Julcia do chudzinek nie nalezy).Sa na tyle szerokie ze mozna je spokojnie luzniej zapiac.Polecam.Wiele taniej nie wychodza ale zawsze cos..złaszcza jak dziecko ma biegunke i trzeba czesto zmieniac a tok sie zdarza przy wyrzynajacych zabkach.O ile sie nie myle jakis rok temu pampery nie miały wcale gasienniczek i tez wszystkie mamusie były z nich zadowolone.

My też je mamy , i w sumie jestem zadowolona, z tym że nie próbowałam jeszcze dać Matiemu na noc :tak:

A ja od dwóch miesięcy na noc używam dla Gosi Happy i jesteśmy happy :tak::-D:-)

Oj ja z Happy nie byłam zadowolona..dla mnie były za duze i za czesto przemakały:wściekła/y:Zaczełam od Pampersow i doszłam doo wniosku po wypróbowaniu innych,ze sa najlepsze własnie Pampersy:tak:

Gosia na zielony "super chłonny wkład" z pampersów ma uczulenie:szok:. Wcześniej długo używałyśmy huggiesów. Spróbowałyśmy Happy i u nas się sprawdzają. Faktem jest, że Gosia już od dawna nie robi kup do pieluch, więc być może by przemokły. U nas noc wytrzymują, piżamka zawsze jest sucha.:-D
Każda pupka jest inna, u nas happy są bardzo ok.

No tak..jak ma uczulenie to wiadaomo,ze nie moze:tak:ale jak juz kupke robi do nocnika to i lada moment Happy pojda w odstawke.

My używamy pampków na noc i wyjscia a w dzień suuuper są pieluchy z biedronki (a myslałam do tej ,że z biedronki to tylko szynke i dżem robią:-D:-D:-D),nazywają sie Dada i bardzo je lubię.:tak:

reklama
U mnie tylko pampersy zdaly egzamin ,chociaz z corka uzywalam Happy, niestety zadne chusteczki nawilzające nie przypadly Kubie do gustu musimy sobie radzic bez nich ja sobie radze gorzej z mezem dobrze ze przy wannie stoi sedes :-D:-D:-D

Do góry