reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Lena - ja nie kupuje baldachimu, bo slyszalam, ze strasznie sie kurzy. a poza tym nie za bardzo wiem, do czego mialby sie przydac... oprocz upiekszenia pokoiku oczywiscie :D

reklama
ja znowu dokupilam dwie sztuki ciuszkow. ah te przeceny :) tym razem dresik (gora ciemno rozowa na suwaczek, dol bialy w kwiatki) i rozowe welurkowe spioszki.

przed chwila zrobilam przeglad rzeczy, ktore mam na stanie i stwierdzilam, ze tylko jeszcze musze dokupic z ciuchow ze 2 male bodziaki, kombinezon i ciepla czapeczke. i koniec z ubrankami!

Gufi, to wspaniale, że już się uwinełaś tak szybciutko. Ja jeszcze nie zaczełam. W okolicach 10 sierpnia mam zamiar nadrobić zalelości - samej ciężko mi sie poruszać a od 10 moj mąż ma urlop wiec poszalejemy ;D

My rowniez mamy juz duzo ciuszkow ... kaftanikow, body, spioszkow, pajacyjow ... na wyjscie ze szpitala mamy juz cieple spioszki z czapeczka i kurteczke .. musimy jeszcze dokupic rekawiczki, buciki ... a tak poza tym to ciagle cos kupuje ... nie potrafie sie oprzec ;) .. tyle ze juz nie kupuje malych rozmiarow :)

A właśnie odnośnie rozmiarów, od jakiego zaczełyście - ja dostanę dużo ciuszków począwszy od rozmiaru 62 aż do 74 ale zastanawiam się czy nie kupić czegoś na 56...

Ja mam pare ciuszkow w rozmiarze 56 .. takich na wyjscie ze szpitala ... a jak cos nie zaloze to trudno ;) .. ale wole miec niz nie miec :) ... reszta to juz ciuszki od 62 w zwyz :)

Dzisiaj znowu zaszalalam, kupilam mnostwo ciuszkow ::) ... a obiecalam sobie ze juz nie bede :D ... sie nie da :D ... wchodzisz do sklepu i te wszystkie milusie ubranka łypią na Ciebie :D ,... jak nie kupic :D

Jutro pochwale sie co zakupilam ;) .. mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ::) .. chyba ze nie chcecie to mowcie :p

ja mam w rozmiarze 56 tez sporo. wczoraj bylam o kumpeli ogladac jej 2 tygodniowa coreczke - ona urodzila sie 56 cm i nawet teraz po 2 tygodniach te ciuszki 56 sa ciut za duze. mysle, ze nie urodze jakiegos giganta, wiec pewnie przez pierwszy miesiac spokojnie przydadza sie te 56, a potem dopiero 62.

reklama
MoniQa ja tam czekam na fotki Twoich zakupów i wcale nie mam ich dość! Dawaj wszystko!!!! Ja bardzo chętnie oglądam :) A jak będzecie chciały to i ja powklejam moje nowe zakupy ;D Kupiłam ostatnio przepiękny gruby polarkowy kocyk i cienki polarkowy już nie taki piękny ale też bardzo ładny ;) ;D 5 pieluszeki flanelkowych takich kolorowych, 2 płaszczyki kąpielowe i jeszcze kilka rzeczy co nie ma ich co fotografować bo to prześcieradełka albo paczka czyli 10 pieluszek tetrowych ;)

Co do cziuszków to ja mam też trochę w rozmiarze 56 a nawet mam takich kilka maciupkich w rozmiarze 50 (były w tym zestawie ciuszków co kupiłam od dziewczyny z BB :) )

Do góry