reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne zakupy dla naszych Maluszków

Loja ja mam nawilżacz który jest rewelacyjny ale... cena :( 499 zł w sklepie internetowym kosztuje :( To jest Boneco 7135. Uzywam go od ponad roku i sprawdza się w 100%.

MoniQa ja bardzo dużo dobrego słyszałam o prosku JELP i taki zamierzam kupić dla Mariczki. Nasłuchałam się pozytywnych opinii o tej firmie w szpitalach w pierwszej ciąży od kobiet które są już mamami, a tak na 100% przekonała mnie dziewczyna która miała już jedną córeczke urodziła druga a była pediatrą z zawodu i polecała bardzo. Mówiła że żadnej alergii ani podrażnień u dzieci nie wywołuje itp. Mnie przekonała :)

reklama
cieszcie sie dziewczyny moja mama choc mieszkam z nia nie ma takiej manii ja kupuje wszystko sama i ukladam co miesiac cosik nowego mam nie mam nikogo kto by mi cosik dal ale trzymam glowe do gory i pomalutku zbieram sama buziaki dla was

Gufi ubranka słodziutkie!!
Ja tak jak i Gufi też będę musiała pomyśleć o nawilżaczu powietrza ::)
Jeśli chodzi o proszki to równie dobry co Jelp jest Lovella, a ładniej pachnie ;)

Miałam już nic więcej nie kupować póki co z ubrać dla synka, no ale była promocja i skusiłam się na śpiochy i body Disneya ;D ::) Tylko kurcze znowu w kolorze błękitnym, już na liście zakupów napisałam wszystko tylko nie błękit ;D

Śpiochy
pict0046f9mt.jpg

pict0047f3gx.jpg

Body
pict0048f6pq.jpg

pict0049f4fj.jpg

A to kilka rzeczy które dostałam od bratowej
Grubiutki pajacyk/kombinezon
pict0050f4wx.jpg

pict0051f6ib.jpg

Grube śpiochy, jakby z ręcznika, moje ulubione :)
pict0052f7vb.jpg

I trzy pajacyki, tylko nie wiem jak uważacie nie są za bardzo dziewczęce??
pict0053f3lu.jpg

pict0054f7oq.jpg

pict0055f3xv.jpg

Z góry przepraszam że Was tymi fotkami zanudzam, ale nie moge się napatrzyć na te wszystkie ubranka i tak się nimi cieszę :)

Dziewczeta slodkie ciuszki :)

Nadia nawet jak sa dziewczece to na maluszku beda slodko wygladaly ... jak dla mnie ciuszki typu spioszki, body, pajacyki wszystkie pasuja na chlopczyka i dziewczynke :) nie zaleznie czy maja misia, kaczuszke czy samochodzik :) ... niemowlaki we wszystkim slicznie i slodko wygladają :)

Nadia, dziewczęcie to by było jakby było różowe, miało kokardki i koronki, a te Twoje są całkiem uniwersalne. Uważam tak jak MoniQa, ze niemowlaczki we wszystkim dobrze wyglądaja.

reklama
Dziewczyny zastanawiam się powoli nad kosmetykami dla Maleństwa. Myślałam o tej lini kosmetyków Mustela BeBe dla dzieci no i ciekawa jestem czy są warte swojej ceny bo drogie jak nie wiem co w porównaniu np z bobini ::)
Ja musteli używam teraz w ciąży, też bardzo drogie ale super! Jestem bardzo zadowolona.
Co sądzicie o kosmetykach tej firmy dla dzieci? Słyszałyscie jakieś opinie? Może nasze doświadczone mamusie stosowały lub coś wiedzą? :)

Do góry