reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

ja zobaczę co mi siostra poprzywozi. Licze że juz nic nie bede musiala dokupić jesli chodzi o ubranka:-p najważniejsze czy znajdzie jesienny kombinezonik

reklama
Ja mam poszewki z mothercare I jest ok ale nie jakas rewelacja, innych w sumie nigdy nie milalam, bo Ania uzywa jej dopiero od pol roku, pierze sie ok, mloda nie narzeka ale nie jest mieciutka. Przescieradelka tez mamy z mothercare I ich uzywamy od pocztku I sa dobrej jakosci.

Jak Anula sue urodzila to mieszkalismy w mieszkaniu I nie czulam potrzeby kupowania niani bo I tak ja dobrze slyszalam. Dopiero jak sie przenieslismy do domku I ona spala na gorze a ja siedzialam na dole to zakupilam najzwyklejsza nianie - tak zeby bylo placz slychac. Od wielu miesiecy juz jej nie uzywam. W nocy jak cos to I tak ja slysze przez sciane, a w dzien spi tylko w wozku na dole wiec nie ma problem :)

dziewczyny a ktoras mialam laktator elektryczny z babyono?kumpela mowila ze miala i bardzo zadowolona i teraz mam dylemat czy kupowac nowy medeli za ponad 300zl czy jednak ten za 160zl maks...cholercia no ...

dziewczyny, ja wczoraj wizytowałam półtoramiesięcznego dzidziusia. jego rodzice mają nianię z motoroli z funkcją wizji. najtańszy model, za 300zł. są bardzo zadowoleni. sprawdza się ekstra. chyba to też będzie mój wybór.

ja nie zakupuje niani bo nie mam takiej potrzeby mieszkanko male pewnie i tak ciagle bede nasluchiwac :tak:co innego jakbym miala duzy dom:-D
a ja daje se spokoj z tym laktatorem medeli znalazlam ponoc fajny z nuka za ok 100zl i go zakupie:tak:

mi tez szkoda kasy wydać na nowy medeli bo nawet nie wiem czy sie uda karmić, więc kupuje używany ale wymienie końcówki które mają styczność z piersią i mlekiem na nowe.

reklama
mika - nie jesteś osamotniona :) Narazie nie czuję (jeszcze?) obstawiania się tym wszystkim rzeczami :) Może przyjdzie z czasem. Sama myśl wyboru wózka mnie przeraża.... Ale laktatora nie kupię nie wiedząc nawet czy będę mogła karmić...
Fakt - robią teraz takie rzeczy dla maliszków, że oczopląsu można dostać :)

Do góry