reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Wiadomo ze najlepiej jak dziecko na plasko lezy. Ale nie wszystkie chca (zwlaszcza jak juz skoncza te kilka tygdoni) no i zalezy jakie sie ma warunki w domu. Im wiecej miejsca tym wiecej mozna sobie takich "stacji" zrobic np my mamy lozeczko turystyczne, mozna rozlozyc na dole w salonie, mamy 3 wozki - wiec jeden z gondola moze stac w kuchni... Ja na razie dziecka na macie nie poloze - musze starsza siostre poobserwowac najpierw z maluszkiem bo jak bedzie traktowac jak lalke to sie dobrze nie skonczy.

reklama
Wiadomo ze najlepiej jak dziecko na plasko lezy. Ale nie wszystkie chca (zwlaszcza jak juz skoncza te kilka tygdoni) no i zalezy jakie sie ma warunki w domu. Im wiecej miejsca tym wiecej mozna sobie takich "stacji" zrobic np my mamy lozeczko turystyczne, mozna rozlozyc na dole w salonie, mamy 3 wozki - wiec jeden z gondola moze stac w kuchni... Ja na razie dziecka na macie nie poloze - musze starsza siostre poobserwowac najpierw z maluszkiem bo jak bedzie traktowac jak lalke to sie dobrze nie skonczy.

ja się o starszaka nie boje, ale za to muszę poobserwować kota :laugh2::laugh2::laugh2:

jeśli chodzi o bujaczki/leżaczki to mnie się bardzo podoba Mia z chicco jednak poczekam do 3 mies i wtedy kupie synkowi, na tą chwilę polecam po sprawdzeniu rożkek ferettii, bardzo fajny,z możliwością wkładu usztywniacza, w dotyku miły, w ładne wzorki, Filipek jeszcze czasem w nim śpi, jednak później myślę z niego zrobić kołderkę lub matę do zabaw, także jest praktyczny

reklama
Do góry