reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

mi się bardzo przydał i służył długo, najpierw jako becik, potem jako kołderka, a potem do podkładania np na kanapie żeby było mięciutko

reklama
Ja mam rozek, który mi przyszedł razem z pościelą. Z tym,że bez usztywnienia i koleżanka mi powiedziała żebym kupiła drugi z usztywnieniem, bo jej się bardzo przydał i nie wiem co robić?

Guziczeek opierając się na doświadczeniach siostry:
Rożek usztywniany przydaje się, gdy masz dużo niedoświadczonych z małymi dziećmi osób w rodzinie (zawsze to wygodniej wziąć na ręce maleństwo w takim rożku - sama pierwszą siostrzenicę tylko tak podnosiłam, bo się okrutnie bałam, że mogę jej zrobić krzywdę) oraz gdy karmisz butelką. Przy karmieniu piersią jest bardzo niewygodny (utrudnia odpowiednie przyłożenie dziecka do piersi).

Ja uzywalam rozka jako waleczek zwijajac go w rulonik zeby polozyc dziecko na boku jak nie odbila po cycowaniu np.:)

Macie doswiadczenie z tomy timmple (butelka,smoczek,podgrzewacz? )

Guziczek ja mam jeden rożek i użyłam go kilka razy, tak naprawdę to do chrztu mi się przydał, więc wg mnie jeden wystarczy.

Love ja miałam butelkę i smoczek TT dla Alicji i teraz też kupiłam. Podgrzewacz nie wiem, bo moje dzieci z cycusia, a jakoś do samego podgrzewania słoiczków szkoda mi kasy było.

love - nie wiem jak podgrzewacz bo mialam aventu. Z butelką i smoczkami to sama wiesz jak jest. Chodźby nie wiadomo jak były dobre to dziekco i tak sobie samo wybierze. I jak powie że nie no to nie :-D ... ale generalnie to są polecane ;)

Dzieki mamki ,zakupilam wiec na "probe" jedna mala butle TT i smoka 0-3 TT
Niektore smoczki innych firm w rozm.0-3 mies wydaja mi sie takie duze do tej malenkiej buzki a TT jest taki malenki:-)
Mam tez 2 smoki z lovi (aktywne ssanie) tez sa malutkie z napisem:
I love mummy i I love Daddy:-)

Na ten podgrzewacz sie zdecydowalam bo od kolezanki uzywany ale nie uzywany za 60zl :)

reklama
Do góry