reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
Dziewczyny - kiedyś któraś pisała o dorbych niemieckich kosmetykach dla noworodka. O jaką firmę chodziło? Bo mam możłiwość właśnie otrzymać coś takiego... i jakie produkty warto od razu nabyć? DZIĘKI

Łóżeczko pokażę jak skończywmy cały kącik dla Hani w sypialni ;)

Lor - jasne, że tak. Może być sama wanienka lub się ją wpina (klik, klik ;) ) w stojak.

e-de - kosmetyki penatena ... mi mama akurat przywiozła całą serię, płyn do kąpieli, balsam, krem na odparzenia i krem do twarzy. Jak masz możliwość to obowiązkowo niech Ci zakupią sab simplex. Czeski jest słabszy niz ten Niemiecki. Dobry jeszcze jest żel na ząbkowanie dentinox.

Annie - uuuf to dobrze bo potem dziecko się zaczyna kręcić i strach że wypadnie.

lori - dzięki. Akurat moja siostra cioteczna przyjeżdza w przyszłym tygodniu. Pytała co przywieźć. To zadaniuję ją na serię penaten i ten drugi to na kolkę - wyczytałam w necie właśnie. Na zęby to jeszcze za wcześnie - w razie W się poda przez kogoś. A to na kolkę to w aptece się kupuje? Czy w drogeriach?

e-de - żel nie taki drogi to lepiej sobie miec go w apteczce niż później kombinowac. To taka mała tubka maści, no chyba ze masz pewne stałe dojście :) moja mama sab simplex kupowała w aptece, nie wiem czy jest w drogeriach. Ja poprosiłam o trzy buteleczki. Jak zostanie to spokojnie można sprzedać bo zawsze jest dużo chętnych. Mati nie miał kolek, ale dostawał pół dawki zapobiegawczo i może właśnie dzięki temu nie mial :confused:

lori - mam bliską rodzinę w monachium, kontakt mamy caly czas, wiec kwestia telefonu, zakupu i wysyłki lub podania przez kogoś :) Tak robię z proszkami :D A jakoś nie jestem z tych osób co magazynują.

Położna wysłała mi listę wyprawkową i napisała, żeby rożka nie kupować bo mało się przydaje. Jak było u Was dziewczyny? Ja pamiętam, że u Klaudii miałam - ale więcej juz czarna dziura - nie pamiętam czy mi się przydał...

reklama
mi się rożek przy każdym dziecku przydał bardzo, teraz tez mam ... ale czy w takie upały się przyda zobaczymy...

Do góry