reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Ja kupiłam butelki i smoczki TT i Lovi aktywne ssanie :) Zobaczymy co Hania będzie wolała (poza piersią oczywiście).
Z moich obserwacji wynika, że podgrzewacz to niezbędna rzecz przy małym dziecku. Dostałam nawet Avent, który przeszedł prze wszystkie dzieci w mojej rodzinie, ale jest już brzydki...więc kupiliśmy nowy, taki: Podgrzewacz uniwersalny | Produkty | Lovi.pl :)

reklama
dziewczyny...help me!

poszukuję poduszki rogala dla siebie, noi później też dla małej (może się przydać przy karmieniu). niestety moje bóle od kręgosłupa dają się mocno we znaki i mam problem w nocy. muszę ją zakupić. jakie polecacie? ja się w tym temacie wogóle nie orientuję.

annaoj kce
też szukam od paru dni wypełnienia i pościeli
ja szukam rozm.120/90 taki odpowiada mi do łóżeczka.u nas w sklepie antyaleg.komplet w cenie 39zł chyba się zdecyduje.na początku mały nie będzie miał podusi tylko pieluszkę z flaneli ale póżniej się przyda.

Monia- ja kupilam jakis czas temu taki najzwyklejszy Poduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (3342225367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spie z nim od chyba 4miesiąca i mi służy powiem szczerze...mąż tylko narzekał na początku szczególnie bo strasznie nim szeleściłam jak zmieniałam pozycje np z boku na bok ( w środku są steropianowe kuleczki)
ten rogal jest naprawde wielki (większy ode mnie;-)) i nie wiem jak się sprawdzi do karmienia...czy nie będzie za duży

Dziewczyny - ja im więcej czytam tym bardziej głupia jestem....

Materac do łóżeczka... Lateksowy może troszkę za drogi - ale jaki wybrać? Chodzi mi o materiał. Napiszcie "za i przeciw" please...

Szczególnie o tą grykę nieszczęsną mi chodzi... Piszą, że pleśnieć potrafi i uczulać... A mi jakoś ona wizualnie nie leży - taki pofałdowany ten materac od strony tej gryki. :nerd:

Ostatnia edycja:
ja to sie nie znam, sama nie wiem co mam bo materacyk dostałam w spadku z łóżeczkiem i kompletnie nie wiem jaki to :-)

e-de - ja nie mialam nic pofałdowanego. Teraz kupie raczej jeszcze raz kokos-pianka-gryka lub ewentualnie lateks pianka kokos.

reklama
Do góry