reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Wzięłam dąb, bo w pokoju gdzie będziemy jak się maluszek urodzi są takie meble a my sumie jesteśmy w trakcie szykowania własnego kąta, bo narazie mieszkamy u moich rodziców tyle, że oni są za granicą i myśle, ze z tym szykowaniem to jeszcze ze 2 lata zejdzie;-)Tym bardziej, ze teraz wydatki dojdą a nie zmaleją.
monia moja koleżanka kupiła takie w Aresie. Czekamy na foto.
annaoj bardzo mi się to które masz podobało ale skusiłam się niższą ceną ;-) Zobaczymy jak będzie na żywo.
A i materac wziełam gryka pianka kokos, bo taki mieli. Ale jakby coś nie pasowało to się zmieni.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyn gdyby któraś natrafiła na możliwość zakupu wkładki do fotelika do karmienia (takiej wyściółki jak dzieć malutki) to dajcie cynk. Mam po Alicji fotelik w idealnym stanie, ale ta wkładka popękała. Szkoda mi nowego kupować, ale malucha na plastiku samym nie posadzę. Szukam na allegro i nie mogę natrafić. Gdyby któraś z Was przypadkiem zobaczyła, to bardzo proszę o info.

dziewczyny a ja dziś zdecydowałam i zamówię pościel z Ceba baby wzór Jeżyk zielony. Na początku chciałam z mamo-tato zamówić ale jakoś mi się znudziły i zamówię z ceby. Mają do nicjh w komplecie przewijak itp a jak już mówiłam uwielbiam kompletować rzeczy ;)

aha dziewczyny byłam dzisiaj w Zara i kupiłam Matusiowi pościel :-) .... wymiar 150 x 220 i dam do skrócenia. 160x280 to wymiar prześcieradła bo doliczają do wymiarów jakby podwinięcie pod materac.

reklama
Do góry