reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
o sztywnosc Dady to sie bila wrecz bede:-) bo poprzednia wersja byla fatalna owszem ale te ulepszone weszly cudowne :cool2::cool2: a i jeszcze Gugu mialam z Dino i tez byly miekkie i nie uczulaly:-D a Pampers mialam i polskie i Niemieckie ( tesc kupowal) i Nimieckie w takich kartonach byly o wiele lepsze tzn nie bylo uczulen. a Huggiesow nie chce widziec tych polskich bo masakra lepiej papier szary lub scierny zalozyc :confused:

Dlatego ja nie rzucam sie na pieluszki z wielka iloscia bo czasem okaze sie ze nie podpasuja jakies i co ?? Kupie mala paczke dady , mala ilosc Pamersa i bellle :tak: jak zadne nie uczuli to wtey mozna szalec na promocjach:cool2:

Sanya-my używamy obecnie pielucho-majty z Babydream i są ok ale bez rewelacji.Są miękkie bardzo to na plus i podobne w środku do białych pampersów.Ciekawa jestem czy pieluchy też takie są

Ja kompletnie nie ogarniam tematu pampków, mam białe pampersy, jak będą złe to kupimy inne i tak aż do skutku, aż coś przypasuje:p

Sanya-my używamy obecnie pielucho-majty z Babydream i są ok ale bez rewelacji.Są miękkie bardzo to na plus i podobne w środku do białych pampersów.Ciekawa jestem czy pieluchy też takie są
O dzięki za odzew Iryska:) no właśnie ciekawa jestem ,bo kosmetyki mają dość dobre, a wczoraj byłam akurat w Rossmannie i jak pomyślałam, to nie znam nikogo kto ich używał.
Na etapie pieluchomajtów z Mimi używałam różowych z kucykiem Pampersa, ale wydawały mi się takie grubaśne i gorące;-)

Judyś- od czegoś zacząć trzeba:) nie ma złotego środka, a trzeba wybrać to co dziecku służy przecież:)

Aaa jeszcze tyle mi brakuje... a zupełnie nie mam weny zakupowej.

guziczek mam bardzo podobne!!! na boku ma tą grubszą część z grawerką... jak złoży mi mężu kiedyś to obfocę :-) tyle że ja mam dobrany kolor pod meble, niby orzech...ale prawie jak wenge.

reklama
Do góry