reklama
o sztywnosc Dady to sie bila wrecz bede:-) bo poprzednia wersja byla fatalna owszem ale te ulepszone weszly cudowne a i jeszcze Gugu mialam z Dino i tez byly miekkie i nie uczulaly a Pampers mialam i polskie i Niemieckie ( tesc kupowal) i Nimieckie w takich kartonach byly o wiele lepsze tzn nie bylo uczulen. a Huggiesow nie chce widziec tych polskich bo masakra lepiej papier szary lub scierny zalozyc
Dlatego ja nie rzucam sie na pieluszki z wielka iloscia bo czasem okaze sie ze nie podpasuja jakies i co ?? Kupie mala paczke dady , mala ilosc Pamersa i bellle jak zadne nie uczuli to wtey mozna szalec na promocjach
Dlatego ja nie rzucam sie na pieluszki z wielka iloscia bo czasem okaze sie ze nie podpasuja jakies i co ?? Kupie mala paczke dady , mala ilosc Pamersa i bellle jak zadne nie uczuli to wtey mozna szalec na promocjach
iryska
Fanka BB :)
Sanya-my używamy obecnie pielucho-majty z Babydream i są ok ale bez rewelacji.Są miękkie bardzo to na plus i podobne w środku do białych pampersów.Ciekawa jestem czy pieluchy też takie są
O dzięki za odzew Iryska no właśnie ciekawa jestem ,bo kosmetyki mają dość dobre, a wczoraj byłam akurat w Rossmannie i jak pomyślałam, to nie znam nikogo kto ich używał.Sanya-my używamy obecnie pielucho-majty z Babydream i są ok ale bez rewelacji.Są miękkie bardzo to na plus i podobne w środku do białych pampersów.Ciekawa jestem czy pieluchy też takie są
Na etapie pieluchomajtów z Mimi używałam różowych z kucykiem Pampersa, ale wydawały mi się takie grubaśne i gorące;-)
Judyś- od czegoś zacząć trzeba nie ma złotego środka, a trzeba wybrać to co dziecku służy przecież
Aaa jeszcze tyle mi brakuje... a zupełnie nie mam weny zakupowej.
guziczeek26
Fanka BB :)
a ja zamówiłam łóżeczko... jupi jupi Wchodzę na konto a tu przelewik i to całkiem niezły więc wykorzystałam sytuacje, bo kaska by sie zaraz rozeszła
Nowość JULIA II + Szuflada Kolory ! Bocian Lolek ! (3365462392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Widziałam je na żywo u koleżanki i jest zadowolona - mam nadzieje, ze dotrze Tygrysek
Nowość JULIA II + Szuflada Kolory ! Bocian Lolek ! (3365462392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Widziałam je na żywo u koleżanki i jest zadowolona - mam nadzieje, ze dotrze Tygrysek
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Guziczek też mam bardzo podobne, z gwiazdkami i księżycem, tylko bez szuflady. Mam w kolorze teak.