Marzenka - ja byłam strasznie napalona na marite i ballerine, nawet macałam w sklepie i powiem Ci, że w tych wózkach budki strasznie głośne są, do tego stopnia, że moim zdaniem przy składaniu mogłabyś obudzić dziecko, ale prowadziły się super i są super wykonane, gdyby nie ta budka chodzaca jak jakaś piła spalinowa to bym taki kupiła, reszty nie znam ale Jedo mi się podoba, a ten espiro nie bardzo, ale to dlatego, że ja chcę jednokolorowy wózek.
Tą marite i ballerinę, sprawdź sobie w sklepie jak się te budki składają, mi Pani sklepowa powiedziała, że te modele tak mają.
Ja nie mam parcia na pompowane koła,a nawet wolę piankowe - średnio mi się chce z pompką popierniczać, a teraz są takie piankowe, że jak nie zamierza się po terenach wyboistych jezdzic tylko normalnie po chodnikach(nawet tych gorszej jakosci) to piankowe swietnie dadzą radę i nie będzie problemu, że guma pęknie
Tą marite i ballerinę, sprawdź sobie w sklepie jak się te budki składają, mi Pani sklepowa powiedziała, że te modele tak mają.
Ja nie mam parcia na pompowane koła,a nawet wolę piankowe - średnio mi się chce z pompką popierniczać, a teraz są takie piankowe, że jak nie zamierza się po terenach wyboistych jezdzic tylko normalnie po chodnikach(nawet tych gorszej jakosci) to piankowe swietnie dadzą radę i nie będzie problemu, że guma pęknie