reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

u nas jest sukces kąpaniowy o tyle ze jak juz wsadzony do wody to sie rozgląda, uśmiecha, zaczyna gugać i moze tak leżeć i leżeć i mu super. Nie lubi jeszcze wyciągania z wody. Już i tak mam syttem ze ręczniczek zaraz obok wanienki i malec z wanienki na ręczniczek mięciutki, opatulany i przytulany. Ale mimo to wrzask :( Nienawidzi ten mój szkrab wychodzenia z kąpieli. Uspokaja sie dopiero jak go masuje i smaruje emolium

U nas identycznie. Już coraz mniej płaczu podczas samej kąpieli, wczoraj nawet nie było go wogóle. Natomiast po wyciągnięciu z wody tragedia. Wrzask niesamowity. Gdy już trochę się ogrzeje pod ręczniczkiem to znowu jest ok.

Zobaczymy jak będzie dziś. Właśnie idziemy szykować kąpiel. Dziś sama, bo małż w pracy. Ale damy sobie radę :-)

reklama
Ja nigdy nie uzywałam przegotowanej wody do kąpieli i nie miałam takich zaleceń.
A mały już bardzo ładnie się kąpie bez żadnych grymasów i płaczów.I nawet jak go wyjmuje z kąpieli to nie płącze.Wogóle robi się z niego fajny chłopak i nawet się uśmiechnie do mnie podczas kąpieli ;-)

Dziewczyny jesli macie pod reka sklep Super-pharm, to polecam, kupilam w sobote paczke Huggiesow 90 sztuk za 35zl. W makro jakas wielka mega promocja i maja je za 42, a cena regularna to 49 wiec polecam!

ja bym chetnie odsprzedala te huugisy nawet taniej, dla mnie te pieluchy to pomyłka kompletna.
w takiej samej cenie byly w weekend pampersy w cerrfurze troche zaluje ze nie wzielam 2 paczek moze jeszcze zrobia taka promocje.

reklama
Do góry