reklama
Ja wczoraj kupilam i wyprobowalam baby dry 2 i musze sie zgodzic z magda ze mi sie tez bardziej podobaja. Mam wrazenie ze sa wieksze od new baby 2 i elastyczniejsze. Do tej pory jak zakladam new baby to ciagle mala jakas taka w biodrach scisnieta chociaz rzepy nie sa przyklejone tak mocno i moge spokojnie dwa palce wlozyc. Nie wiem natomiast na ile baby dry jest bardziej chlonna od new baby bo w tej jednej testowej akurat Lenka malo nasikala.
Musze jednak przyznac ze new baby pod wzgledem chlonnosci bardzo sie sprawdzaja. Mala sika hektolitrami i nigdy nie bylo tak zeby pielucha byla przesikana chociaz czesto pielucha wazy chyba z kilogram jak ja z niej sciagam. Tak samo z kupkami. Na poczatku jak Lenka miala problem z wyproznianiem sie i robila kupe raz na kilka dni to bylo tego pod sam sufit a mimo wszystko nic nie wyszlo z pampersa :-)
Musze jednak przyznac ze new baby pod wzgledem chlonnosci bardzo sie sprawdzaja. Mala sika hektolitrami i nigdy nie bylo tak zeby pielucha byla przesikana chociaz czesto pielucha wazy chyba z kilogram jak ja z niej sciagam. Tak samo z kupkami. Na poczatku jak Lenka miala problem z wyproznianiem sie i robila kupe raz na kilka dni to bylo tego pod sam sufit a mimo wszystko nic nie wyszlo z pampersa :-)
My z pampersów 1 (które sprawdzily sie super) przeszliśmy na hugisy 2 i stwierdzam, że są beznadziejne. Staram się je zapinać jak najbardziej szczelnie a i tak mniej więcej co trzecia pielucha jest przecieknięta. Jak skoncze opakowania to przerzucam sie na dady 2.
aniawos
Fanka BB :)
kasiula to mogę Ci wysłać połowę paczki premium care. Moja ma po nich mega odparzenia.
My używamy zwykłych pampersów, już 2..ale nie wiem czy dry czy active:-) na razie nie zmieniamy.
My używamy zwykłych pampersów, już 2..ale nie wiem czy dry czy active:-) na razie nie zmieniamy.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No u mnie też haggisy maja minus bo mały po całej nocy przesikany w nich a w pampkach tak nie było.My z pampersów 1 (które sprawdzily sie super) przeszliśmy na hugisy 2 i stwierdzam, że są beznadziejne. Staram się je zapinać jak najbardziej szczelnie a i tak mniej więcej co trzecia pielucha jest przecieknięta. Jak skoncze opakowania to przerzucam sie na dady 2.
A huggisów mam jesczze dwie paczki
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
A czemu Wy nie zmieniacie pieluszki w nocy ? dzieciaczki się wybudzają ze snu ? a bierzecie je na ramie do odbicia ? może ja jakaś nadgorliwa jestem ? bo pieluszke zmieniam zawsze jak się obudzi na cycowanie i na ramie do odbicia też.
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
albo lidlowskie premium spróbuj (nie pamiętam nazwy) też dobreJak pojade do PL to musze kupic sobie te Dady bo jak tak zachwalacie to faktycznie musza byc niezle a po co przeplacac :-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)