reklama
mówiłam Wam że te monitory oddechu to jakieś naciąganie kasy!!!!
u nas właściwie wszystko się sprawdza co mamy, chyba aż za bardzo przywiązuję się do pewnych rzeczy, zamierzam dużo rzeczy trzymac po Milence, a trzeciego dziecka już nie planuję. Jakaś bzdura. Z bujaczkiem na pewno ciężko mi się będzie rozstać, z fotelikiem samochodowym też, tak go polubiłam
oooo, wiem!! świetną sprawą jest dla mnie fotelik wpinany w stelaż wózka. Super wygoda!!
u nas właściwie wszystko się sprawdza co mamy, chyba aż za bardzo przywiązuję się do pewnych rzeczy, zamierzam dużo rzeczy trzymac po Milence, a trzeciego dziecka już nie planuję. Jakaś bzdura. Z bujaczkiem na pewno ciężko mi się będzie rozstać, z fotelikiem samochodowym też, tak go polubiłam
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
U nas świetnie sprawdza sie niania elektroniczna.Choć w nocy czasem denerwuje mnie bo ona reaguje na nawet mały ruch małego
Dla mnie monitor oddechu to tez bubel był od początku...
Poprzednim razem dałam sie naciągnąć na sterylizator, tylko po kiego go kupiłam jak karmiłam piersią..
Narazie bubli nie posiadam wszystko sie przydaje, czyli uczę sie na błędach;-)
Poprzednim razem dałam sie naciągnąć na sterylizator, tylko po kiego go kupiłam jak karmiłam piersią..
Narazie bubli nie posiadam wszystko sie przydaje, czyli uczę sie na błędach;-)
kasiadz
Fanka BB :)
witam i przepraszam, że przeszkadzam
ale może któraś z mamuś chciałaby zakupić dla swojego maluszka pierwszą zabawkę - karuzelę? wszystkie zainteresowane mamusie zapraszam do licytacji: karuzela Fisher Price Misie z projektorem + pilot (1861889762) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja na razie tez snuzy nie uzylam ale licze na to ze sie przyda jak sie mala bedzie umiala juz przewracac podczas snu bo z tego co rozumiem to wlasnie wtedy najbardziej sie przydaje. Teraz wlasciwie nie ma sensu jesli dziecko jest zdrowe bo samo sie nie przewroci z plecow na brzuch.
aniawos
Dziewczyny wiem że już było gdzieś pisane o łóżeczkach turystycznych, ale nie mam czasu szukać...
czy te łóżeczka mają jakieś materace, czy trzeba dokupić? i dziecko leży tak na dole czy wyżej. Zdecydowałam, że muszę jednak kupić takie łóżeczko na dół, bo kanapie niebezpiecznie małą zostawiać..a my popołudniu jesteśmy na dole, także przyda się na pewno. Tylko nie mam pojęcia jakie...
czy te łóżeczka mają jakieś materace, czy trzeba dokupić? i dziecko leży tak na dole czy wyżej. Zdecydowałam, że muszę jednak kupić takie łóżeczko na dół, bo kanapie niebezpiecznie małą zostawiać..a my popołudniu jesteśmy na dole, także przyda się na pewno. Tylko nie mam pojęcia jakie...
Motylla
Radek właśnie śpi w turystycznym, do kupowaliśmy materac . U nas można zrobić dwa poziomy i jak na razie leży na wyższym.ŁÓŻECZKO TUTYSTYCZNE KOJEC NAJLEPIEJ WYPOSAŻONE (1761254029) - Aukcje internetowe Allegro o takie mamy łóżeczko.Dziewczyny wiem że już było gdzieś pisane o łóżeczkach turystycznych, ale nie mam czasu szukać...
Ania kiedyś lozeczka turystyczne były tylko z materacem na dole. Teraz znalazłam cos takiego moze Ci sie spodoba;-)
http://www.e-graco.pl/index.php?cPath=154
http://www.e-graco.pl/index.php?cPath=154
reklama
Ania ja bede kupowala do lozeczka dodatkowy materac bo nawet jesli sa jakies na wyposazeniu lozeczka to zwykle bardzo cienkie a ja chcialabym zeby moja Mala lezala na wygodnym materacu jesli juz ma spedzac czas w lozeczku wiec chce kupic taki ok. 9 cm. Jest duzy wybor tak samo jak i lozeczek. Ja zdecydowalam sie na takie
Baby Design Dream
Baby Design Dream