reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
mówiłam Wam że te monitory oddechu to jakieś naciąganie kasy!!!!

u nas właściwie wszystko się sprawdza co mamy, chyba aż za bardzo przywiązuję się do pewnych rzeczy, zamierzam dużo rzeczy trzymac po Milence, a trzeciego dziecka już nie planuję. Jakaś bzdura. Z bujaczkiem na pewno ciężko mi się będzie rozstać, z fotelikiem samochodowym też, tak go polubiłam :laugh2: oooo, wiem!! świetną sprawą jest dla mnie fotelik wpinany w stelaż wózka. Super wygoda!!

Dla mnie monitor oddechu to tez bubel był od początku...
Poprzednim razem dałam sie naciągnąć na sterylizator, tylko po kiego go kupiłam jak karmiłam piersią..
Narazie bubli nie posiadam wszystko sie przydaje, czyli uczę sie na błędach;-)

Ja na razie tez snuzy nie uzylam ale licze na to ze sie przyda jak sie mala bedzie umiala juz przewracac podczas snu bo z tego co rozumiem to wlasnie wtedy najbardziej sie przydaje. Teraz wlasciwie nie ma sensu jesli dziecko jest zdrowe bo samo sie nie przewroci z plecow na brzuch.

Dziewczyny wiem że już było gdzieś pisane o łóżeczkach turystycznych, ale nie mam czasu szukać...
czy te łóżeczka mają jakieś materace, czy trzeba dokupić? i dziecko leży tak na dole czy wyżej. Zdecydowałam, że muszę jednak kupić takie łóżeczko na dół, bo kanapie niebezpiecznie małą zostawiać..a my popołudniu jesteśmy na dole, także przyda się na pewno. Tylko nie mam pojęcia jakie...

Dziewczyny wiem że już było gdzieś pisane o łóżeczkach turystycznych, ale nie mam czasu szukać...
czy te łóżeczka mają jakieś materace, czy trzeba dokupić? i dziecko leży tak na dole czy wyżej. Zdecydowałam, że muszę jednak kupić takie łóżeczko na dół, bo kanapie niebezpiecznie małą zostawiać..a my popołudniu jesteśmy na dole, także przyda się na pewno. Tylko nie mam pojęcia jakie...
Radek właśnie śpi w turystycznym, do kupowaliśmy materac . U nas można zrobić dwa poziomy i jak na razie leży na wyższym.ŁÓŻECZKO TUTYSTYCZNE KOJEC NAJLEPIEJ WYPOSAŻONE (1761254029) - Aukcje internetowe Allegro o takie mamy łóżeczko.

reklama
Ania ja bede kupowala do lozeczka dodatkowy materac bo nawet jesli sa jakies na wyposazeniu lozeczka to zwykle bardzo cienkie a ja chcialabym zeby moja Mala lezala na wygodnym materacu jesli juz ma spedzac czas w lozeczku wiec chce kupic taki ok. 9 cm. Jest duzy wybor tak samo jak i lozeczek. Ja zdecydowalam sie na takie
Baby Design Dream

Do góry