reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Ja wszystkie ubranka które mam (do rozmiaru 80) najpierw posegregowałam na typy ubrań np pajacyki, śpioszki, kaftaniki, body, a później każdą z tych kupek rozdzielałam na rozmiary przymierzając każdą rzecz do drugiej i tak jak już zrobiło się kilka kupek to popatrzyłam na metkę i wiedziałam że to będzie 56, a to 62 i tak dalej. Bo rozmiary na metkach faktycznie przeróżne...

zrobiłam identycznie

reklama
Hej DZIEWCZYNY! Ja mam takie pytanie na temat który tu sie juz przewinął, ale nie pamiętam kiedy to było a wrócic przez wszystkie posty to troszkę czasu zajmuje... chodzi mi o łóżeczka turystyczne/kojce. czy któraś z Was kupowała na Allegro i ma jakis spawdzony model/sprzedawce? Potrzebuje znaleźc taki cacko dla naszej Kulki , jak bedziemy jezdzic do dziadków :) Bedę wdzięczna za każdą podpowiedz i radę.

Ostatnia edycja:
karola ja mam styczność długi czas z łóżeczkiem turystycznym z BABY DESIGN, kosztował ok. 250zł ale full opcja, dwa poziomy, wibracje, melodyjki, jakaś lampka... Używane non stop już 3 rok wygląda jak nówka sztuka nieśmigana ;-) a jeżeli chodzi o materacyk to zawsze na ten górny poziom trzeba dać jeszcze taki z łóżeczka...
W nowej już teraz szacie graficznej: Łóżko łóżeczko turystyczne BABY DESIGN DREAM!!! (1768466121) - Aukcje internetowe Allegro,
w sklepie wychodziło taniej... Ale osobiście myślę, że do samych wyjazdów wystarczy mniej zbajerowane.

My tez bedziemy kupowac lozeczko turystyczne. Kojec wydaje mi sie zbednym wydatkiem i meblem. Podoba mi sie ten co wrzesniowa podala ale niestety nie moge znalezc czy w Szczecinie mozna je gdzies kupic :-S a przez all niestety nie moge zamowic. Szkoda bo wzielabym je z miejsca. My bedziemy z mala sporo jezdzic ale glownie bedzie ono sluzylo za dzienne lozeczko do spania i zabawy w duzym pokoju. Materacyk od razu trzeba kupic inny bo ten w lozeczku jest za cienki i raczej nie przystosowany do spania tylko bardziej do zabawy.

Bluetooth gdybyś się zdecydowała na niego- my kupowaliśmy w prezencie ten kojec w Gdańsku...myślę, że na pewno gdzieś w Szczecinie będzie bo są dosyć popularne ;-)
Znalazłam tylko tak: -http://www.bebeclub.pl/ofirmie.htm
-http://www.albertos.pl/component/virtuemart/category/16/niemowlak/kojce,-%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka-turystyczne/pok%C3%B3j-dzieci%C4%99cy.html
-http://www.pf.pl/serwis/%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka+dla+dzieci-szczecin-V1_YP.html
Zawsze można zadzwonić i zapytać ;-)

Ostatnia edycja:
wrzesniowa, dzieki. Szperalam juz dzisiaj po necie i znalazlam w jednym sklepie. Co prawda wersje prostsza ale moze maja i ta delux. A do tego sklepu nie moglam sie dodzwonic niestety :-( Mozesz jeszcze raz tego linka wrzucic, bo mi przegladarka mowi ze nie znalazla takiej strony.

reklama
Do góry