reklama
aniawos
Fanka BB :)
asia no masz rację, starczy Ci sam kokos, bo gryka od pół roku. A akurat kołyska pewnie będzie Ci służyła do pół roku..a nawet jak mała poleży miesiąc dłużej na kokosie to nic się nie stanie:-)
mojeszczescia
witam dziewczyny jestem majówką i mam do sprzedania ciuszki po moim synku same firmowe angielskie głownie NEXT rozmiar 56-62 gdyby któraś była zainteresowana to proszę pisać na priv POZDRAWIAM
No włąśnie nie mam jak sprawdzić tego mataraca jaki on w dotyku jest, bo to wirtualnie musze zamówić na wymiar bo nigdzie takiego jak potrzebuje nie ma. Tak się zastanawiam ciągle bo w tej kołysce nibyjest materacyk tlyko właśnie taki twardy mi się wydaje i sama już nie wiem, może taki ma być właśnie :/
Anisen
kochamy Cię mocno
a mi mówił rechabilitant że nie miękki ale też nie twardy jak skała. ma być średnio- twardy. zaśmiałam się ze to takie ni ciepłe ni zimne ale on powiedział, ze ma sie lekko uginać , bardzo deliktanie. A i żeby nie kupować dziecku tych materaców termoelastycznych.
A co do kołyski to Asiu dłużej niz 4 góra 5 miesięcy nie posłuży , a jak trafi Ci sie taki model malucha jak moja Kinga to 4 miesiące i tyle. Więc kokosowy jak najbardziej
)
a ja chyba Gabrysiowi nie będę kupować nowego materacyka. Ten po Kini nie jest zużyty. Tylko wyprać z niego pokrowiec porządnie.
za to będzie potem wydatek butowy. Na pewno Gabryś musi mieć swoje buty. Mama J i moja już mnie opierniczają, że chcę kupować synkowi nowe buty a nie po kindze ale tu chodzi o zdrowe stópki a nie o fanaberie kolorystyczne
A co do kołyski to Asiu dłużej niz 4 góra 5 miesięcy nie posłuży , a jak trafi Ci sie taki model malucha jak moja Kinga to 4 miesiące i tyle. Więc kokosowy jak najbardziej
a ja chyba Gabrysiowi nie będę kupować nowego materacyka. Ten po Kini nie jest zużyty. Tylko wyprać z niego pokrowiec porządnie.
za to będzie potem wydatek butowy. Na pewno Gabryś musi mieć swoje buty. Mama J i moja już mnie opierniczają, że chcę kupować synkowi nowe buty a nie po kindze ale tu chodzi o zdrowe stópki a nie o fanaberie kolorystyczne
aniawos
Anisen ale chyba w tym roku nie będziesz kupowała Gabrysiowi butów na zimę??
Anisen
kochamy Cię mocno
na początek zimy na na pewno nie, ale u nas zimno jest długo i jak będzie taki jak Kinia to na styczeń well luty trzeba będzie butki kupić takie do kombinezonu zimowego
a na pewno w kwietniu będzie jeszcze zimno
reklama
aniawos
tak się pytam, bo Idze kupowałam pierwsze około roku. Bo dopiero wtedy były potrzebne. Wcześniej to jakieś takie paputki tylko.