Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała wanienkę ze stojakiem w sklepie stacjonarnym? Albo porownywała ceny z np allegro? Zastanawiam się, czy warto tracić czas na wyjazd do hurtowni, skoro to by był jedyny zakup, czy nie lepiej od razu zamawiać kuriera..?
reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała wanienkę ze stojakiem w sklepie stacjonarnym? Albo porownywała ceny z np allegro? Zastanawiam się, czy warto tracić czas na wyjazd do hurtowni, skoro to by był jedyny zakup, czy nie lepiej od razu zamawiać kuriera..?
Ja kupowalam w smyku wanienka ok30 zl a stojak ok 70 zl
jopal
Fanka BB :)
U mnie w sklepie stojak do dużej wanienki 60 i najtańsza duża wanienka 23
Witajcie jestem październikową mamuśką z zeszłego roku. Sprzedaję ubranka po córeczce, jednak sporo w naszej garderobie było ciuszków unisex. Jeśli jeszcze czegoś Wam brakuje - rozejrzyjcie się, może coś wpadnie Wam w oko
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932
np.
Zobacz załącznik 654222Zobacz załącznik 654223Zobacz załącznik 654224Zobacz załącznik 654225Zobacz załącznik 654227
A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932
np.
Zobacz załącznik 654222Zobacz załącznik 654223Zobacz załącznik 654224Zobacz załącznik 654225Zobacz załącznik 654227
A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.
Załączniki
Anikaaaa
Fanka BB :)
Witam
Posiadam na sprzedaż nowe bodziaki z długim rękawkiem, może któraś z Was będzie zainteresowana pozdrawiam
Body niemowlęce Bambi 68 (4812668990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 56 (4812636835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 62 (4812641275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Posiadam na sprzedaż nowe bodziaki z długim rękawkiem, może któraś z Was będzie zainteresowana pozdrawiam
Body niemowlęce Bambi 68 (4812668990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 56 (4812636835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 62 (4812641275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Halo! !! Coś ostatnio nikt tu nie zagląda:-)) Kochane wy w większości juz urodzilyscie a ja się jeszcze tocze:-( kręgosłup mi odpadnie jak nic zwłaszcza po dzisiejszym dniu. Jutro 5 urodziny mojej Oliwki i gdyby nie pomoc mamy w kuchni i mojego męża przy sprzątaniu byłoby kiepsko. T trzymajcie kciuki bo jak nie urodze ze zmęczenia dzisiaj to będzie dobrze.
reklama