jopal
Fanka BB :)
Ulenka ja mam pościel do wózka ale tylko dlatego ze dostałam kiedyś przy Rysiu ale do dzisiaj leży nieużywany, wiec na pewno bym nie kupiła zresztą patrząc względem kocy akrylowych to koce na pewno cieplejsze niż ta kolderka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha a widzisz?! fajna sprawa takie lumpkowe zakupy Tylko uważaj bo to wciąga
Slonko, w smyku sam stelaż (ten uniwersalny na małą i dużą wanienkę) kosztował 80 zł. Mieli tylko 1 model.
Myślę, że w tej cenie na allegro kupimy komplet i jeszcze na przesyłkę starczy.
Ew. jeśli trafisz używkę w db cenie to tylko wanienkę dokupić. Te za ok 20-30 zł zaczynają już wyglądać sensownie
Sprawdziłam daty - poza smoczkiem, którego nie otwierałam, wszystko ma datę produkcji czerwiec 2014. Czyli jest ok
Przymierzyłam laktator do ubranej puersi i... dziwnie jakoś Nie jestem jeszcze na to gotowa!
dziewczyny a powiedzcie czy do wózka na zimę kupujecie komplet pościeli czy jakoś inaczej to rozwiążecie?? bo ja za nic nie pamiętam jak było z Antkiem....
Uleńka ja do wózka dostanę gratis śpiworek, więc myślę, że małego zapakuję w kombinezon, ewentualnie jeszcze kocyk i ten śpiworek.