Ojj znam takie przypadki. Ja niestety a moze stety nie mialam bogatych rodzicow. W wieku 20 lat kupilam sobie pierwsze auto za pieniądze zarobione w wakacje a niektórzy moi znajomi dostawali samochody od rodzicow, mama czasem mi costam dokladala ale nie miala zbyt wiele. Za to ja bylam zawsze z siebie bardzo dumna ze zarobilam sama, nie zazdroscilam innym którzy dostawali wszystko.Bardzo ladneZapisalam linka
Ja mam 14 lat pracy non stop tylko przerwa na dziecko i to skrocony macierzynski bo mi zalezalo wrocic szybciej.Moja szwagierka ma tyle lat co ja a ani jednego dnia nie porzepracowala.Najpierw jechala na rodzicach,teraz na mezu ktory lewdo zyje a im sie nie przelewa.Ale ona wstaje o 7 robi dzieciom kanapki i idzie spac do 12.Ale bierze alimenty na pierwsze+rodzinne+2x500 plus.Nie placi za obiady w szkole,za wycieczki,doplate ma do czynszu 70% i zyjetylko jak.A jak ja mama prosi o powieszenie firanek to mowi ze mam isc ja bo ona ma dwoje dzieci(16lat i 10lat) hahahaha
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego mnie wkurzaja takie osoby które kombinują jak miec duzo a sie nie narobic.