Dzięki, wygląda na to, że oba są w porządku. Moja kuzynka ma ten pierwszy i zachwalaMoja znajoma, ktora urodzila 3 tyg temu ma ten drugi i bardzo sobie chwali Ja tez planuje go zakupic.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
Dziewczyny jaką macie szczotkę do włosów dla dzieciaczka? Ja zamówiłam jakaś No name i jest tak twarda, ze na pewno jej nie użyje. Ale potrzebuje nowej i nie chce juz w ciemno kupować...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Fanka BB :)
Wygląda identycznie jak moja [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]No w koncu sie wzielam za wyprawke, czuje sie bezpieczniej jutro ciag dalszy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Cześć, ja z sąsiedniego forum - Styczniówek Chciałam Was zaprosić do dyskusji nad wyprawką dla zimowego malucha Przygotowałam na moim blogu serię wpisów wyłącznie o zimowych elementach wyprawki:
Link do: Wyprawka zimorodka cz. 1: Ubrania i tekstylia
Link do: Wyprawka zimorodka cz. 2: Wózek i akcesoria spacerowe
A w piątek będzie trzeci wpis poświęcony akcesoriom dla mamy. Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie miały ochotę dołączyć do dyskusji
@lenam77 Moja koleżanka miała Sangenica i była bardzo niezadowolona. Przepuszczał zapachy i nie spełniał swojej roli.
Link do: Wyprawka zimorodka cz. 1: Ubrania i tekstylia
Link do: Wyprawka zimorodka cz. 2: Wózek i akcesoria spacerowe
A w piątek będzie trzeci wpis poświęcony akcesoriom dla mamy. Będzie mi bardzo miło, jeśli będziecie miały ochotę dołączyć do dyskusji
@lenam77 Moja koleżanka miała Sangenica i była bardzo niezadowolona. Przepuszczał zapachy i nie spełniał swojej roli.
majka23x
Hihihi pokaz :*Wygląda identycznie jak moja [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka, czarownica niczym moja wyprawka mam 90% tych samych produktów
Basia ja mam szczoteczke do wlosow i grzebyczek z Canpol takie 3 biale zestawy są do wyboru rozowy królik, niebieska owieczka i zielony konik. Jak dla mnie to szczoteczka mieciutka, milusia.
Basia ja mam szczoteczke do wlosow i grzebyczek z Canpol takie 3 biale zestawy są do wyboru rozowy królik, niebieska owieczka i zielony konik. Jak dla mnie to szczoteczka mieciutka, milusia.
majka23x
No to dobrze, przynajmniej wieksza pewnosc, ze mam dobre produkty jutro wybieram sie do apteki i po rzeczy dla siebie, a pojutrze chyba reszte dla malej. Potem materacyk z internetu chyba hevea lateks, badz lateks innej firmy, zobaczymy.Majka, czarownica niczym moja wyprawka mam 90% tych samych produktów
Tez mam szczoteczke z canpolu, widac na zdjeciu, ale mi sie jakas twardawa wydaje, choc nie wiem, nigdy nie mialam do czynienia z takim urzadzeniem
Ile kupilyscie paczek tych podkladow z belli? Bo wlasnie po przyjsciu do domu spojrzalam, ze na liscie do szpitala sa az trzy paczki, a ja tylko jedna kupilam
Majka, czarownica niczym moja wyprawka mam 90% tych samych produktów
Dzięki chyba właśnie ten zestaw zamówię
Ile kupilyscie paczek tych podkladow z belli? Bo wlasnie po przyjsciu do domu spojrzalam, ze na liscie do szpitala sa az trzy paczki, a ja tylko jedna kupilam
Ja tez mam jedna paczkę, jedna dają w szpitalu w którym rodzę- jakby co to mąż kupi i dowiezie ale mam nadzieje ze podpaski takie nocne juz potem wystarcza...
reklama
majka23x
U mnie nie daja ja jeszcze jedna dokupie, w razie czego moj tez mi dowiezie. Kurde ja tak dawno nie kupowalam podpasek, od jakichs dwoch lat uzywam tylko tamponow i wkladek, nawet nie pamietam jakiej firmy sa dobre... [emoji23] Nie wspominajac juz nawet, ze nie mam ani jednych majtek normalnych, same stringi... Wszystkie zwykle powywalalam z ponad rok temu, bo nie lubie. Wielkie zakupy mnie czekaja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja tez mam jedna paczkę, jedna dają w szpitalu w którym rodzę- jakby co to mąż kupi i dowiezie ale mam nadzieje ze podpaski takie nocne juz potem wystarcza...