reklama
Zakupilam na allegro pieluszki.@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
ja kurcze nie mam fridy ani katarka - to obowiazkowe? czesto maja maluszki katar? moze zdarze kupic jesli bedzie chore?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Od uzytkowania
- sklep_naszsmyk
Wrazie co napewno zdarzysz kupic. Ja zamawialam paczki z pl wiec korzystalam I kupywalam co tylko moglam a wiem ze przydalo mi sie z chlopakami bo tu o wiele drozej w euro by mnie wyszlo. Ale ty spokojnie masz czas ! Ja po prostu korzystalam z okazji zakupow z pl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Zdążysz.@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
ja kurcze nie mam fridy ani katarka - to obowiazkowe? czesto maja maluszki katar? moze zdarze kupic jesli bedzie chore?
Ostatnio siostra zakupiła aspirator do nosa bo gruszką nie szło wydmuchać.
Tylko miejcie na uwagę że możecie się zarazić
Antiope
Fanka BB :)
Wcześniej czy później któryś z tych wynalazków się przyda, ale myślę, że możesz poczekać i kupić w razie potrzeby@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
elifit
Moderatorka
creativo
Mam ta sama ksiazke do wypelniania [emoji14] od mamy dostalam ale jeszcze nic nie wpisalam hihiobiecane fotki łupów z babyshower Zobacz załącznik 782926 w tym Zuzowe ubranko świąteczne oraz..
Zobacz załącznik 782921
Macie doświadczenia z koszami na pieluch? Mam dwa typy:
Link do: Angelcare Pojemnik Na Zużyte Pieluchy+Wkład - Akcesoria do pieluszek - Ceneo.pl I
Link do: Tommee Tippee Sangenic TEC Pojemnik Na Zużyte Pieluszki + Wkład Uniwersalny 458056
Używałyście? Macie?
Link do: Angelcare Pojemnik Na Zużyte Pieluchy+Wkład - Akcesoria do pieluszek - Ceneo.pl I
Link do: Tommee Tippee Sangenic TEC Pojemnik Na Zużyte Pieluszki + Wkład Uniwersalny 458056
Używałyście? Macie?
reklama
MyDream
Moja znajoma, ktora urodzila 3 tyg temu ma ten drugi i bardzo sobie chwali Ja tez planuje go zakupic.Macie doświadczenia z koszami na pieluch? Mam dwa typy:
Używałyście? Macie?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk