reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dzięki dzieki. Tak się wkrecilam że nawet nie czekam aż wyzdrowieje, jade jutro po materialy :) a może uda mi się imię uszyc będzie w sam raz do lozeczka u moich rodzicow :)

reklama
1478116539-xb2kgr.jpeg

Przyjechaly nasze owieczki:)) za 40 zl jestem bardzo zadowolona:) tylko mocowanie pomaluje na bialo, bo osobno kupowalam:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja też dziś jeszcze coś tworzę do karuzelki. Potwierdzam że łatwo się wkręcić [emoji1]

Lucky podpinam się do pytania Aguchy. Powiem szczerze że mi najwięcej problemu sprawia cięcie filcu jakoś krzywo mi się tnie [emoji53]

Tez sie zmobilizowalam I wkoncu zrobilam karuzelke :) A dzis szydelko w dłoń, gdyz nowy pomysl czeka na realizacje :)
1478085368-1d1mld.jpeg
calkowity szacun. ja robilam rozne zawieszki z filcu ale az tak ladnie mi nigdy nie wyszlo. profeska. przerabiam taka sama karuzelke tylko ze z pozytywka i ma byc kontrastowa czyli bedzie skrzyzowanie twojej i krasnala:)
tak mniej wiecej moje zawieszki wychodzily
1478141971-1d1mld.jpeg
1478141984-1d1mld.jpeg
1478141991-1d1mld.jpeg

skoro szyjesz na prawa strone to czemu nie widac zszycia? tak jakby do srodka brzegi zawijasz i zszywasz?
Ja właśnie zrobiłam zakupy na aliexpress. Chyba z 10 opasek newborn kupiłam i tiulowa spodniczke do zdjęć i za wszystko zapłaciłam całe 37.99 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a dzisiaj doszło body świąteczne.... no powiedzcie czy to nie jest przeslodkie...
1478124448-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
potwierdzam przeslodkie. ja postanowilam ze sie wstrzymam z sukienkami do momentu az Zofia zacznie chociaz siadac bo mi sie wydaje ze lezace dziecko to takie falbanki yylko uwieraja? ale powstrzymac sie trudno to fakt. daj linka do opasek:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Czarownica Ale slodziutka sukienusia... Hania bedzie malenka pomocnica Św. Mikołaja :)

Grama tobie też niezle wychodziły prace z filcem. Ciekawe jak mi pójdzie, czy okaże się ze mam 2 lewe rece :)

Do góry