reklama
K
Krasnal77
Gość
Przyjechaly nasze owieczki) za 40 zl jestem bardzo zadowolona tylko mocowanie pomaluje na bialo, bo osobno kupowalam
elifit
Moderatorka
Ja też dziś jeszcze coś tworzę do karuzelki. Potwierdzam że łatwo się wkręcić [emoji1]
Lucky podpinam się do pytania Aguchy. Powiem szczerze że mi najwięcej problemu sprawia cięcie filcu jakoś krzywo mi się tnie [emoji53]
Lucky podpinam się do pytania Aguchy. Powiem szczerze że mi najwięcej problemu sprawia cięcie filcu jakoś krzywo mi się tnie [emoji53]
elifit
Moderatorka
Czyli krawieckimi najlepiej a no właśnie[emoji53]Tne nozyczkami Ale musza byc ostre, bo inaczej filc bardziej sie szarpie niz tnie.
Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja właśnie zrobiłam zakupy na aliexpress. Chyba z 10 opasek newborn kupiłam i tiulowa spodniczke do zdjęć i za wszystko zapłaciłam całe 37.99 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a dzisiaj doszło body świąteczne.... no powiedzcie czy to nie jest przeslodkie...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
Fanka BB :)
Czyli krawieckimi najlepiej a no właśnie[emoji53]
Ja polecam nożyczki Fiskars o takie , kupiłam kiedyś na prezent mężowi, bardzo zadowolony Link do: Fiskars Nożyczki Wielofunkcyjne Cuts+More 715692 - Ceny i opinie są super ostre i wielofunkcyjne. Dzisiaj zaczęłam zabawę z filcem, radzą sobie super Ale nie mam pojęcia jak zszyję te dwie połówki, na razie nnaszywam drobne elementy.
calkowity szacun. ja robilam rozne zawieszki z filcu ale az tak ladnie mi nigdy nie wyszlo. profeska. przerabiam taka sama karuzelke tylko ze z pozytywka i ma byc kontrastowa czyli bedzie skrzyzowanie twojej i krasnalaTez sie zmobilizowalam I wkoncu zrobilam karuzelke A dzis szydelko w dłoń, gdyz nowy pomysl czeka na realizacje
tak mniej wiecej moje zawieszki wychodzily
skoro szyjesz na prawa strone to czemu nie widac zszycia? tak jakby do srodka brzegi zawijasz i zszywasz?
potwierdzam przeslodkie. ja postanowilam ze sie wstrzymam z sukienkami do momentu az Zofia zacznie chociaz siadac bo mi sie wydaje ze lezace dziecko to takie falbanki yylko uwieraja? ale powstrzymac sie trudno to fakt. daj linka do opasekJa właśnie zrobiłam zakupy na aliexpress. Chyba z 10 opasek newborn kupiłam i tiulowa spodniczke do zdjęć i za wszystko zapłaciłam całe 37.99 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a dzisiaj doszło body świąteczne.... no powiedzcie czy to nie jest przeslodkie...
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama