reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dzisiaj poza wózkiem i nosidełkiem kupiłam moja fanaberie, nie wiem czy to praktyczne czy nie... ale popatrzcie. ... no przecież to cudo [emoji7][emoji7][emoji7]
1478204903-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka tam fanaberia, przecież to kolejna niezbędna rzecz dla maluszka[emoji6] Eeee... tam jak już mam chyba wszystko dla maluszka, to mogę spełniać swoje fanaberie[emoji4] A kokon jest piękny[emoji1] (bo tak to się nazywa?)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarownica rzeczywiście jest piekny.... hmm co do praktycznosci ja od samego poczatku mam inne kryteria przy kompletowaniu wyprawki a mianowicie ladne - brzydkie :) jak coś mi się podoba to oczywiscie jest to dla mnie niezbedne :) Ale kokon jest rzeczywiście praktyczny. Udany zakup :)

reklama
Do góry