reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

WP_20161103_09_44_23_Pro 1.jpg

No wreszcie mogę powiedzieć, że wszystko spakowane. Poza ostatnimi wynikami badań, po które trzeba jechać.

Załączniki

• WP_20161103_09_44_23_Pro 1.jpg
    WP_20161103_09_44_23_Pro 1.jpg
    851,1 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Ja pierdykam dziewczyny boję sie ze czegos nie wezmę do szpitala. Jak słucham ze ciężko wam się zmiescic do torby a teraz widze mojeboje 2 napakowane torby to zastanawiam się dlaczego u mnie jakos tak Nawet gładko poszlo.... niby mam wszystko to co jest na str mojego szpitala Ale teraz chyba trochę się zaniepokoilam

Ja pierdykam dziewczyny boję sie ze czegos nie wezmę do szpitala. Jak słucham ze ciężko wam się zmiescic do torby a teraz widze mojeboje 2 napakowane torby to zastanawiam się dlaczego u mnie jakos tak Nawet gładko poszlo.... niby mam wszystko to co jest na str mojego szpitala Ale teraz chyba trochę się zaniepokoilam

Nie widać rozmiaru:) Ja mam malutką walizkę i małą torbę od wózka z dziecięcymi rzeczami. Wcześniej miałam 1 torbę ze wszystkim i nic nie mogłam znaleźć, teraz jest trochę przejrzyściej.

Ja może i mam duza torbe i ma po bokach i z przodu takie wieksze przegrodki. W jednej mam kapcie, klapki i podklady w drugiej mam swoje ubrania do porodu i Frania pierwsze ubrania po porodzie, w trzeciej pieluszki i czapeczki Frania a w glownej ręczniki kosmetyki pieluchy ubranka dla Frania na reszte dni. No i rozek mi sie nie miesci bedziemy musieli wziac oddzielnie bo tak to będzie wyglądał jak psu z gardla. Jeszcze tylko muszę tam wrzucic kubek, talerzyk, sztucce bo brzydze sie ich sztuccami jesc. Bleee

calkowity szacun. ja robilam rozne zawieszki z filcu ale az tak ladnie mi nigdy nie wyszlo. profeska. przerabiam taka sama karuzelke tylko ze z pozytywka i ma byc kontrastowa czyli bedzie skrzyzowanie twojej i krasnala:)
tak mniej wiecej moje zawieszki wychodzily
1478141971-1d1mld.jpeg
1478141984-1d1mld.jpeg
1478141991-1d1mld.jpeg

skoro szyjesz na prawa strone to czemu nie widac zszycia? tak jakby do srodka brzegi zawijasz i zszywasz?

potwierdzam przeslodkie. ja postanowilam ze sie wstrzymam z sukienkami do momentu az Zofia zacznie chociaz siadac bo mi sie wydaje ze lezace dziecko to takie falbanki yylko uwieraja? ale powstrzymac sie trudno to fakt. daj linka do opasek:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

To jest body a na to naszyte te falbanki ale są bardzo mięciutkie. No I to raczej na chwile, do zdjęć :)
A opaski musisz wejść na stronę aliexpress i wpisać baby headband albo newborn headband. Jest ich tam cała masaaaaaaaaa
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja może i mam duza torbe i ma po bokach i z przodu takie wieksze przegrodki. W jednej mam kapcie, klapki i podklady w drugiej mam swoje ubrania do porodu i Frania pierwsze ubrania po porodzie, w trzeciej pieluszki i czapeczki Frania a w glownej ręczniki kosmetyki pieluchy ubranka dla Frania na reszte dni. No i rozek mi sie nie miesci bedziemy musieli wziac oddzielnie bo tak to będzie wyglądał jak psu z gardla. Jeszcze tylko muszę tam wrzucic kubek, talerzyk, sztucce bo brzydze sie ich sztuccami jesc. Bleee

Ja rożka ani poduszki dla siebie nie mam, mam tylko pieluszkę flanelową do zawijania, bardziej mi się może przydać zamiast rożka. Kocyk będzie szpitalny. A jakoś mam wizję szpitalnych bakterii grasujących po tych moich kocykach, których przecież nie wygotuję to wolę moje rzeczy zachować na powrót do domu.

To jest body a na to naszyte te falbanki ale są bardzo mięciutkie. No I to raczej na chwile, do zdjęć :)
A opaski musisz wejść na stronę aliexpress i wpisać baby headband albo newborn headband. Jest ich tam cała masaaaaaaaaa

O taak też nakupowałam opasek na aliexpresie:) Akurat to body myślę, że jest spoko bo daje wygodę bodziaka , nie ma dodatkowych warstw materiału które by się podwijały na pleckach, a te falbanki nie powinny chyba aż tak przeszkadzać.

reklama
Tak dokładnie. Nazywa się to kokon. Dziecko może w nim leżeć w wózku, w swoim lozeczku, w moim łóżku itd. Podobno daje mu poczucie bezpieczeństwa bo jest w tym dość ciasno a można jeszcze ścisnac lub rozluźnić. No I jest piękne [emoji7]

Do góry