ktory numer? nazwa?Taaak kocyki wciągają. Ha też mam z sześć a zaraz będzie kolejny boooooo udało mi się znaleźć wzór który mi się podoba Link do: TKANINA BAWEŁNIANA,BAWEŁNA 1m 300 WZORÓW_ FLORKA
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ktory numer? nazwa?Taaak kocyki wciągają. Ha też mam z sześć a zaraz będzie kolejny boooooo udało mi się znaleźć wzór który mi się podoba Link do: TKANINA BAWEŁNIANA,BAWEŁNA 1m 300 WZORÓW_ FLORKA
Pszczółkiktory numer? nazwa?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Suuuper ci wyszło. Właśnie tak sobie wyobrażam moją tylko w czerni bieliTez sie zmobilizowalam I wkoncu zrobilam karuzelke A dzis szydelko w dłoń, gdyz nowy pomysl czeka na realizacje
[emoji43] Ty już tutaj nic nie wrzucaj za ładne to wszystko [emoji7]Tez sie zmobilizowalam I wkoncu zrobilam karuzelke A dzis szydelko w dłoń, gdyz nowy pomysl czeka na realizacje
Czad !!Suuuper ci wyszło. Właśnie tak sobie wyobrażam moją tylko w czerni bieli
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] od Dzis dalej niewiem jak do brzucha gadac.