reklama
Lucky szylas to na maszynie czy recznie? to jest z filcu? a czego uzylas do srodka zeby wypchac. No jestem zachwycona. Chyba się sama za cos takiego zabiore, jak się okaze że jednak mam dwie lewe ręce to trudno przynajmniej sprobuje tylko blagam powiedział jak to zrobilas
Lucky87
Zaangażowana w BB
Tak to filc, szylam recznie. Na maszynie takie male elementy nie wygladaja zbyt dobrze. W srodku mam kulke silikonowa, ktora uzywam do wypychania maskotek itp. Mozesz dac wypelnienie z poduszki lub wateLucky szylas to na maszynie czy recznie? to jest z filcu? a czego uzylas do srodka zeby wypchac. No jestem zachwycona. Chyba się sama za cos takiego zabiore, jak się okaze że jednak mam dwie lewe ręce to trudno przynajmniej sprobuje tylko blagam powiedział jak to zrobilas
Lucky87
Zaangażowana w BB
Tutaj masz zdjecie jak to wyglada z bliskaLucky cudowna jest ta karuzelka..... gotowych nie widziałam ladniejszych. Masz talent, aż ci zazdroszczę. Tez bym chciała coś takiego zrobic
Lucky87
Zaangażowana w BB
Dziekujeee [emoji7][emoji43] Ty już tutaj nic nie wrzucaj za ładne to wszystko [emoji7]
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ręcznie to łańcuszkiem czy jakiś specjalny ścieg?
reklama