reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Lucky szylas to na maszynie czy recznie? to jest z filcu? a czego uzylas do srodka zeby wypchac. No jestem zachwycona. Chyba się sama za cos takiego zabiore, jak się okaze że jednak mam dwie lewe ręce to trudno przynajmniej sprobuje :) tylko blagam powiedział jak to zrobilas

Lucky szylas to na maszynie czy recznie? to jest z filcu? a czego uzylas do srodka zeby wypchac. No jestem zachwycona. Chyba się sama za cos takiego zabiore, jak się okaze że jednak mam dwie lewe ręce to trudno przynajmniej sprobuje :) tylko blagam powiedział jak to zrobilas
Tak to filc, szylam recznie. Na maszynie takie male elementy nie wygladaja zbyt dobrze. W srodku mam kulke silikonowa, ktora uzywam do wypychania maskotek itp. Mozesz dac wypelnienie z poduszki lub wate :)

Lucky cudowna jest ta karuzelka..... gotowych nie widziałam ladniejszych. Masz talent, aż ci zazdroszczę. Tez bym chciała coś takiego zrobic
Tutaj masz zdjecie jak to wyglada z bliska
1478093816-1d1mld.jpeg

Matko jakie te sloniki cudne. No boska jest ta karuzelka. Zakochałam sie. Tylko sie wykuruje i ruszam na zakupy po materialy. Dziękuję za podpowiedzi

To się szyję na lewą str a później przewleka czy od razu szyjesz z głównej str? Pewnie to głupie pytanie Ale nigdy nic takiego nie szylam, jedynie dziurę w meza ubraniu he he :)

Lucky chyba trzeba było tego nie pokazywać bo teraz zameczymy cie pytaniami :) a jakiej grubosci był ten filc? Bo wlasnie patrzę na allegro ze sa grubosci 1 mm 1,5 czy 2

reklama
Ścieg sie nazywa chyba dziergany, a szyje na prawej stronie. Filc mam 1mm, taki 1,5mm tez bedzie ok, ale 2mm juz może byc Ci ciezko uszyc takie male elementy bo jest dosyc gruby a musisz sie igla przebijac przez 2 warstwy :)

Do góry