reklama
K
Krasnal77
Gość
No bylam tak zaskoczona... a najgorzej, że cały tydzień mówiły, że do tajskiej restauracji idziemy i tak mi się chciało pad thai, ze bede musiała isc tam jutro albo pojutrze)
na 5.11 czyli sobota. mysle ze w srode podejme decyzje czy odwoluje impreze czy tez uda mi sie wyjsc.No nie.... to oczywiście, że trzymam kciuki i na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem!!!
Jak zaplanowane to musi się udać! Zaraz Wam się polepszy i impreza będzie jeszcze bardziej szalona niż u mnie, bo tu nikt z towarzystwa dzieci się jeszcze nie dorobił
A na kiedy masz zaplanowana imprezkę?
najbardziej by mi dzieciakow bylo szkoda bo zajecia im wykupilam z dekorowania ceramiki.
ale do tajskiej knajpy to i ja bym poszla... tylko chyba u mnie w miescie nie ma
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
K
Krasnal77
Gość
na 5.11 czyli sobota. mysle ze w srode podejme decyzje czy odwoluje impreze czy tez uda mi sie wyjsc.
najbardziej by mi dzieciakow bylo szkoda bo zajecia im wykupilam z dekorowania ceramiki.
ale do tajskiej knajpy to i ja bym poszla... tylko chyba u mnie w miescie nie ma
Aaaa to do soboty to osobiscie moge Cie wypisac z tego szpitala zeby wszystko sie udalo daj tylko znac czy potrzeba )
A do tajskiej w sopocie zapraszam serdecznie... wypala mózg ten smak! Nic innego sie nie liczy jak to jesz
Czarownica3006
Fanka BB :)
Kocham pad thai z kurczakiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] w tajlandii jadłam go dzień w dzień i kosztował 5zl a w takiej eleganckiej restauracji całe 14zl!!No bylam tak zaskoczona... a najgorzej, że cały tydzień mówiły, że do tajskiej restauracji idziemy i tak mi się chciało pad thai, ze bede musiała isc tam jutro albo pojutrze)
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
K
Krasnal77
Gość
Kocham pad thai z kurczakiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] w tajlandii jadłam go dzień w dzień i kosztował 5zl a w takiej eleganckiej restauracji całe 14zl!!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja gdybym tylko lubiła albo chociaż nie bała się panicznie latać samolotem to chętnie bym tam pojechała!!
Ale na wakacje to autem tylko, a do samolotu wsiadam tylko jak musze na jakis mecz, kadre, turniej, mistrzostwa doleciec :/ czasami to na prawdę bardzo ciezkie przezycia jak 10-12 godzin w samolocie... oj naćpana tabletkami wtedy jestem[emoji57][emoji57]
moj maz boi sie latac (ale dla mnie lata) i wiesz ze kiedys znalazlam taki artykul na ten temat ze ci ktorzy boja sie latac to najczesciej ludzie sukcesu, na wysokich kierowniczych stanowiskach, prezesi albo bardzo wysocy ranga politycy, wladcy... to wynika z tego ze takie osoby sa przyzwyczajone ze to one podejmuja decyzje i maja nad wszystkim kontrole a w samolocie ja traca...No ja gdybym tylko lubiła albo chociaż nie bała się panicznie latać samolotem to chętnie bym tam pojechała!!
Ale na wakacje to autem tylko, a do samolotu wsiadam tylko jak musze na jakis mecz, kadre, turniej, mistrzostwa doleciec :/ czasami to na prawdę bardzo ciezkie przezycia jak 10-12 godzin w samolocie... oj naćpana tabletkami wtedy jestem[emoji57][emoji57]
czyli jestes kims wybitnym! co z reszta juz od dawna wiemy! spij dobrze z ta mysla!
K
Krasnal77
Gość
moj maz boi sie latac (ale dla mnie lata) i wiesz ze kiedys znalazlam taki artykul na ten temat ze ci ktorzy boja sie latac to najczesciej ludzie sukcesu, na wysokich kierowniczych stanowiskach, prezesi albo bardzo wysocy ranga politycy, wladcy... to wynika z tego ze takie osoby sa przyzwyczajone ze to one podejmuja decyzje i maja nad wszystkim kontrole a w samolocie ja traca...
czyli jestes kims wybitnym! co z reszta juz od dawna wiemy! spij dobrze z ta mysla!
Hahahaha dziękuję, będę się tym delektować
Ale faktycznie zawsze jak ktos pytal czego sie najbardziej boje w tym lataniu to mowilam, ze tego, ze nie mam kontroli nad tym co sie dzieje i jestem skazana na kompetencje nie tylko zalogi ale i masy ludzi którzy serwisują te maszyny, a nie mam do nich jakos do konca zaufania
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moje dzieciaki w przedszkolu maja ceramike, fajna sprawa są mega zadowolone wiec gwarantuje ze dzieciakom sie spodoba [emoji4] tylko zdrowiej szybko!na 5.11 czyli sobota. mysle ze w srode podejme decyzje czy odwoluje impreze czy tez uda mi sie wyjsc.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama