Link do: MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka
ja kupowałam tu, ale tylko kocyki, ochraniacz i rożek, bez poduszki, bo niepotrzebna, bez rogala, bo już mam.
edit: ale nie ma już minky na tej stronie,a zamawiałam...
reklama
elifit
Moderatorka
Dawanda.plDziewczyny, gdzie najlepiej kupic (moze byc internetowo) komplet do lozeczka taki porzadny z minky, zeby od razu byl ochraniacz, kocyk itp? Cos w podobie np tego co Krasnal dostala na baby shower
elifit
Moderatorka
@Grama80 jakieś zabawy organizujesz na baby shower?
@Krasnal77 jakie ty miałaś organizowane przez koleżanki?
uszyc 1 metr bawelny ok.10-12 zl, 1 metr minki ok. 25 zl i watolina ok.9zl. pojdzie ci ok. 1,5 metra kazdego z tych materialow. jak kupisz po 2 metry to sobie jeszcze dodatkowe rzeczy zrobisz np. spiworek do wozka/fotelika, mufke do wozka, dodatkowe przescieradla, girlandke. Nie masz jakiejs cioci, kolezanki ktora by ci uszyla? oto spiworek i girlanda uszyte przez moja mame.Dziewczyny, gdzie najlepiej kupic (moze byc internetowo) komplet do lozeczka taki porzadny z minky, zeby od razu byl ochraniacz, kocyk itp? Cos w podobie np tego co Krasnal dostala na baby shower
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Załączniki
K
Krasnal77
Gość
@Grama80 jakieś zabawy organizujesz na baby shower?
Moje kolezanki choc wszystkie starsze to żadna nie ma dziecka wiec u nas zabaw nie bylo chyba nikt do konca nie wiedzial jak to powinno wygladac wiec jak zwykle najadlysmy sie porzadnie (byly 3 rodzaje hummusu, marchewki do tego, winogrona, soki wyciskane przez kolezanki, babeczki, ciasto i tarta z lososiem, szpinakiem i serem) i plotkowalysmy przez 100 godzin wiec niestety nie pomoge zbytnio[emoji45]
Grama80 dobrze napisala, tak wychodzi najtaniej i można sobie wybrać taką bawełnę i minky jaki się podoba a uszycie jest bardzo proste, każda z nas jeśli tylko ma maszynę napewno dałaby radę, ja mam BARDZO minimalne umiejętności krawieckie a uczyłam sobie ciepły kocyk i poduszkę płaską do wózka oraz kocyk i poduszkę do lozeczka z 1m bieżącego minky (30zł) 2m bawełny (po 10zł za metr bo wybralam dwa wzory bawelny) i 2m watoliny (4zł za metr)Dziewczyny, gdzie najlepiej kupic (moze byc internetowo) komplet do lozeczka taki porzadny z minky, zeby od razu byl ochraniacz, kocyk itp? Cos w podobie np tego co Krasnal dostala na baby shower
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Też mam komplecik w szaro niebieskie myszkiGrama80 dobrze napisala, tak wychodzi najtaniej i można sobie wybrać taką bawełnę i minky jaki się podoba a uszycie jest bardzo proste, każda z nas jeśli tylko ma maszynę napewno dałaby radę, ja mam BARDZO minimalne umiejętności krawieckie a uczyłam sobie ciepły kocyk i poduszkę płaską do wózka oraz kocyk i poduszkę do lozeczka z 1m bieżącego minky (30zł) 2m bawełny (po 10zł za metr bo wybralam dwa wzory bawelny) i 2m watoliny (4zł za metr) Zobacz załącznik 780838Zobacz załącznik 780839Zobacz załącznik 780840Zobacz załącznik 780842
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale na razie ubrane nemo
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ej opisalam ci moje zabawy. na glownym?@Grama80 jakieś zabawy organizujesz na baby shower?
edit: opisalam je na FZ
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
reklama
elifit
Moderatorka
Też chyba sobie uszyję kocyk tak zacgęcacie. A gdzie kupujecie tkaniny?