reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki:))
1477850052-srsoqh.jpeg
1477850059-xwmqwx.jpeg
1477850067-crdmbj.jpeg
1477850074-tu0vtz.jpeg
1477850082-pedcgv.jpeg
1477850089-dgz5hl.jpeg
1477850096-tcrspk.jpeg
1477850110-eqldwa.jpeg
1477850118-rgbsul.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png

Bardzo udane prezenty
&&& taka niedpodzianka

dragon kupuje dzieciakom bardzo lekkie adidaski. Powydawalaam a mialam I roz 20 I 22.

reklama
No ja gdybym tylko lubiła albo chociaż nie bała się panicznie latać samolotem to chętnie bym tam pojechała!!
Ale na wakacje to autem tylko, a do samolotu wsiadam tylko jak musze na jakis mecz, kadre, turniej, mistrzostwa doleciec :/ czasami to na prawdę bardzo ciezkie przezycia jak 10-12 godzin w samolocie... oj naćpana tabletkami wtedy jestem[emoji57][emoji57]

a8doqqmz725nh9h0.png
Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z cola :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z cola :) :)

No ja niestety czesto po podrozy mam od razu trening więc nie mogę się wyluzować alkoholem, ale relanium doskonale daje sobie rade, a i moj trener juz wie co jest grane i tego dnia po podrozy zawsze daje mi fory i nie wymaga za wiele, bo wie, ze nie mam dostępu do mózgu;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Ale mi narobilyscie smaka na tajskie jedzenie..... Sprobowalabym zupy tajskiej bo nigdy nie jadłam a podobno pychota.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zupy tajskie są różne, ja lubię taka z mlekiem kokosowym ale zawsze wszystko biorę zero ostrości bo ja nie lubię ostrego. I wbrew pozorom jest to normalne. W tajlandii bez problemu dadzą bez ostrości tylko trzeba im powiedzieć "Mai pet" ;) w Polsce za to jak mowie,ze łagodne to czasami spotykam się z odpowiedzią, że tak się nie da bo to przecież tajskie [emoji1] no cóż...

Dziewczyny, gdzie najlepiej kupic (moze byc internetowo) komplet do lozeczka taki porzadny z minky, zeby od razu byl ochraniacz, kocyk itp? Cos w podobie np tego co Krasnal dostala na baby shower :)

Cos w tym stylu, tylko np to na necie kosztuje 400 zl, a to troche za duzo jak dla mnie :) moze macie cos sprawdzonego?

Załączniki

• 1477921079229.jpg
    1477921079229.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry