reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki:))
1477850052-srsoqh.jpeg
1477850059-xwmqwx.jpeg
1477850067-crdmbj.jpeg
1477850074-tu0vtz.jpeg
1477850082-pedcgv.jpeg
1477850089-dgz5hl.jpeg
1477850096-tcrspk.jpeg
1477850110-eqldwa.jpeg
1477850118-rgbsul.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png

Bardzo udane prezenty
&&& taka niedpodzianka

dragon kupuje dzieciakom bardzo lekkie adidaski. Powydawalaam a mialam I roz 20 I 22.

reklama
No ja gdybym tylko lubiła albo chociaż nie bała się panicznie latać samolotem to chętnie bym tam pojechała!!
Ale na wakacje to autem tylko, a do samolotu wsiadam tylko jak musze na jakis mecz, kadre, turniej, mistrzostwa doleciec :/ czasami to na prawdę bardzo ciezkie przezycia jak 10-12 godzin w samolocie... oj naćpana tabletkami wtedy jestem[emoji57][emoji57]

a8doqqmz725nh9h0.png
Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z cola :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się boje latać panicznie. Zawsze płacze jak samolot się wzbija... ale chęć zwiedzania świata jest silniejsza... no ale zawsze lecę z moim prawie mężem i nigdy w życiu nie wsiadłabym sama ani jego samego nie puszcze. Najwyżej spadniemy razem. A do Tajlandii lecielismy rejsowym z "all Inclusive" na pokładzie jesli chodzi o alkohol i dużymi wygodami wiec zajęłam się filmem, grami oraz whisky z cola :) :)

No ja niestety czesto po podrozy mam od razu trening więc nie mogę się wyluzować alkoholem, ale relanium doskonale daje sobie rade, a i moj trener juz wie co jest grane i tego dnia po podrozy zawsze daje mi fory i nie wymaga za wiele, bo wie, ze nie mam dostępu do mózgu;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Ale mi narobilyscie smaka na tajskie jedzenie..... Sprobowalabym zupy tajskiej bo nigdy nie jadłam a podobno pychota.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zupy tajskie są różne, ja lubię taka z mlekiem kokosowym ale zawsze wszystko biorę zero ostrości bo ja nie lubię ostrego. I wbrew pozorom jest to normalne. W tajlandii bez problemu dadzą bez ostrości tylko trzeba im powiedzieć "Mai pet" ;) w Polsce za to jak mowie,ze łagodne to czasami spotykam się z odpowiedzią, że tak się nie da bo to przecież tajskie [emoji1] no cóż...

Dziewczyny, gdzie najlepiej kupic (moze byc internetowo) komplet do lozeczka taki porzadny z minky, zeby od razu byl ochraniacz, kocyk itp? Cos w podobie np tego co Krasnal dostala na baby shower :)

Cos w tym stylu, tylko np to na necie kosztuje 400 zl, a to troche za duzo jak dla mnie :) moze macie cos sprawdzonego?

Załączniki

• 1477921079229.jpg
    1477921079229.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry