reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja rożek prałam bo smierdzial farba ale nie prasuje. Kocyki popralam. Kombinezonu nie. Generalnie jak mi doradzały koleżanki - to co dotyka bezpośrednio skóry to prac i można prasowac, a te inne to już jak uwazasz.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja jestem nawiedzona pralam wszystko jak leci rozek wyprasowalam posciel wypralam najpierw w normalnym proszku pozniej w dzieciecym bo stwierdzilam, ze to w lozeczku dziecko bedzie najczesciej przebywac wiec warto dokladnie wyprac mimo, ze wszystko nowe ... Szurnieta matka ze mnie haha

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
To ja jestem nawiedzona pralam wszystko jak leci rozek wyprasowalam posciel wypralam najpierw w normalnym proszku pozniej w dzieciecym bo stwierdzilam, ze to w lozeczku dziecko bedzie najczesciej przebywac wiec warto dokladnie wyprac mimo, ze wszystko nowe ... Szurnieta matka ze mnie haha

thgfflw1k3inkyc3.png
Nie martw sie, przy pierwszym dziecku tez tak mialam [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To,ze bez gryki to wiem[emoji14]Ale jakos nie pamietam, ze kokos tez nie byl wskazany:) dzieki za info sprobuje odszukac posty, choc czytam wszystko na bieżaco to moze cos pominelam :)
Gryka nie
Kokos ok
Lateks najlepszy
A ja mam pianke termoelastyczna zeby ci jeszcze bardziej to wszystko zagmatwac :D sama musisz zdecydowac ;)
Jeszcze jest opcja zwyklej pianki hihi

thgfflw1k3inkyc3.png

To,ze bez gryki to wiem[emoji14]Ale jakos nie pamietam, ze kokos tez nie byl wskazany:) dzieki za info sprobuje odszukac posty, choc czytam wszystko na bieżaco to moze cos pominelam :)
Bylo bo plesnieje czasami. Nie ma reguly na to, sa lepsze i gorsze materace, tak jak z ubraniami, wszystko moze sie trafic "gorszej jakosci", ale temat kokosu tez bhl ;)

Gryka nie
Kokos ok
Lateks najlepszy
A ja mam pianke termoelastyczna zeby ci jeszcze bardziej to wszystko zagmatwac :D sama musisz zdecydowac ;)
Jeszcze jest opcja zwyklej pianki hihi

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja mam zwykla pianke dla Syna. Mialam zwykla pianke dla pierwszej corki. Mialam zwykla pianke dla drugiej corki (oczywoscie nowy!) i teraz tez kupilismy zwykly piankowy. A co [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry