reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

To nie chodzi o przeżycie a o komfort spania Samemu też można się położyć na deskach i przeżyć albo na wygodnym łóżku.. Mówię to ja która ma dla dziecka zwykła piankę tapicerska bo pewnie i taj będzie spała mi na klacie albo rękach ewentualnie na rogalu do karmienia... Ale dobry materac fajna sprawa z własnej perspektywy patrząc ;)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

reklama
To nie chodzi o przeżycie a o komfort spania Samemu też można się położyć na deskach i przeżyć albo na wygodnym łóżku.. Mówię to ja która ma dla dziecka zwykła piankę tapicerska bo pewnie i taj będzie spała mi na klacie albo rękach ewentualnie na rogalu do karmienia... Ale dobry materac fajna sprawa z własnej perspektywy patrząc ;)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Noo moje dzieci uwielbiają nasze łoże małżeńskie min. ze względu na materac. Lepiej im się śpi na termoplastycznej piance bo nie za miękko nie za twardo.

Krasnal taki ja też mam materac tzn z tej firmy.

Dopóki dzieć mały i lekki to może spać na zwykłej piance. Im cięższy tym bardziej warto wybrać porządny materac. Ja dla starszaka kupiłam lateksowy z hevea, a dla maluszka w brzuchu będzie materac po bracie (stosunkowo krótko używany) pianka zwykła plus pianka termoelastyczna z jyska

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Noo moje dzieci uwielbiają nasze łoże małżeńskie min. ze względu na materac. Lepiej im się śpi na termoplastycznej piance bo nie za miękko nie za twardo.

Krasnal taki ja też mam materac tzn z tej firmy.

Też mamy termoelastyczny, jest super. Szczególnie na początku robił wrażenie jak się tak zapadaliśmy w pozornie twardy materac:) Ale to ma swoje minusy, tak nam się teraz wygodnie śpi że nie wyobrażam sobie spania z powrotem na wersalce, więc za nic nie zrezygnujemy z niego i nie oddamy dzieciom sypialni;) Najwyżej będziemy spać w pokoju dziecięcym, ale łóżko musi zostać:p Chociaż liczymy że przez kilka lat uda nam się zmienić lokum na większe więc zanim faktycznie pojawi się potzeba pokoju dziecięcego to się stąd wyniesiemy.

A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki:))
1477850052-srsoqh.jpeg
1477850059-xwmqwx.jpeg
1477850067-crdmbj.jpeg
1477850074-tu0vtz.jpeg
1477850082-pedcgv.jpeg
1477850089-dgz5hl.jpeg
1477850096-tcrspk.jpeg
1477850110-eqldwa.jpeg
1477850118-rgbsul.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png

A oto prezenty Leośka od cioteczek z dzisiejszej imprezy niespodzianki:))
1477850052-srsoqh.jpeg
1477850059-xwmqwx.jpeg
1477850067-crdmbj.jpeg
1477850074-tu0vtz.jpeg
1477850082-pedcgv.jpeg
1477850089-dgz5hl.jpeg
1477850096-tcrspk.jpeg
1477850110-eqldwa.jpeg
1477850118-rgbsul.jpeg

a8doqqmz725nh9h0.png
hehe... mialam juz pytac na glownym co Leos dostal! wspaniale prezenty! wspaniale kolezanki! i cudowna niespodzianka.
Krasnal trzymaj kciuki za moje babyshower ktore jest impreza zaplanowana dla 10 moich kolezanek i ich 10 dzieci a ja leze w szpitalu...:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

hehe... mialam juz pytac na glownym co Leos dostal! wspaniale prezenty! wspaniale kolezanki! i cudowna niespodzianka.
Krasnal trzymaj kciuki za moje babyshower ktore jest impreza zaplanowana dla 10 moich kolezanek i ich 10 dzieci a ja leze w szpitalu...:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No nie.... to oczywiście, że trzymam kciuki i na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem!!!:)

Jak zaplanowane to musi się udać! Zaraz Wam się polepszy i impreza będzie jeszcze bardziej szalona niż u mnie, bo tu nikt z towarzystwa dzieci się jeszcze nie dorobił;)
A na kiedy masz zaplanowana imprezkę?

a8doqqmz725nh9h0.png

Też mamy termoelastyczny, jest super. Szczególnie na początku robił wrażenie jak się tak zapadaliśmy w pozornie twardy materac:) Ale to ma swoje minusy, tak nam się teraz wygodnie śpi że nie wyobrażam sobie spania z powrotem na wersalce, więc za nic nie zrezygnujemy z niego i nie oddamy dzieciom sypialni;) Najwyżej będziemy spać w pokoju dziecięcym, ale łóżko musi zostać:p Chociaż liczymy że przez kilka lat uda nam się zmienić lokum na większe więc zanim faktycznie pojawi się potzeba pokoju dziecięcego to się stąd wyniesiemy.
Zdecydowanie jak raz się przesiadzie na termo to już nie ma powrotu do rozkładanych wersalek [emoji13]

reklama
Do góry