reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Grun na warsztatach mi mówiono ze może byc tylko pod materacem, do łózeczka nie moze zblizać się zadne zwierze i musi ono stać minimum 2 m od łózka rodziców. i najlepiej jak sie koło tego za bardzo nie chodzi. Jednym słowem ja to zrozumiałam ze najlepiej działa jak maluch jest w swoim pokoju na spanie. To te płytkowe co sie wkłada pod materac.
U nas łóżeczko było najpierw 0,5 m od naszego łóżka i urządzenie działało. Dopiero jak mały miał rok, to przenieśliśmy go do drugiego pokoju

reklama
U nas łóżeczko było najpierw 0,5 m od naszego łóżka i urządzenie działało. Dopiero jak mały miał rok, to przenieśliśmy go do drugiego pokoju
A to ja tylko na warsztatach tak słyszałam. że jak jest bliżej to może zakłócać prace urządzenia. Moze zależy od czułości? Moje dzidzi będzie spało w dostawce do łóżka naszego więc takie urządzenie odpada na 100%.

A to ja tylko na warsztatach tak słyszałam. że jak jest bliżej to może zakłócać prace urządzenia. Moze zależy od czułości? Moje dzidzi będzie spało w dostawce do łóżka naszego więc takie urządzenie odpada na 100%.
Właśnie mówię, że czułość tego urządzenia się ustawia w zależności od potrzeb, jest aż 5 stopni czułości.

Pan pingwinek. Do mobilka.
Robilam go dwie godziny wszystko ręcznie. Uff powiem wam że nie dziwię się że rękodzieło tyle kosztuje. Ja się normalnie zmęczyłam.
20161029_152202.jpeg

Załączniki

• 20161029_152202.jpeg
    20161029_152202.jpeg
    25,1 KB · Wyświetleń: 426
Witam :) mam takie nietypowe pytanie takie rzeczy jak nowo zakupiony rożek, kocyki to pierzecie i prasujecie? czy tak pozostawiacie , bo przecież jest nowe?

Witam :) mam takie nietypowe pytanie takie rzeczy jak nowo zakupiony rożek, kocyki to pierzecie i prasujecie? czy tak pozostawiacie , bo przecież jest nowe?
Pierzemy w proszku dla dzieci i niektore rzeczy prasujemy. Np mojego kocyka sie nie da (znaczek na metce zeby nie prasowac), choc niektore dziewczyny zelazkiem parowym "prasuja".

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok, dzięki za informacje :) miałam prać te rzeczy, ale teściowa stwierdziła, że nie potrzeba i zgłupiałam czy już robię się za bardzo nadwrażliwa na tym punkcie? Pozdrawiamy :)

reklama
Ok, dzięki za informacje :) miałam prać te rzeczy, ale teściowa stwierdziła, że nie potrzeba i zgłupiałam czy już robię się za bardzo nadwrażliwa na tym punkcie? Pozdrawiamy :)
Ja rożek prałam bo smierdzial farba ale nie prasuje. Kocyki popralam. Kombinezonu nie. Generalnie jak mi doradzały koleżanki - to co dotyka bezpośrednio skóry to prac i można prasowac, a te inne to już jak uwazasz.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry