reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Grun na warsztatach mi mówiono ze może byc tylko pod materacem, do łózeczka nie moze zblizać się zadne zwierze i musi ono stać minimum 2 m od łózka rodziców. i najlepiej jak sie koło tego za bardzo nie chodzi. Jednym słowem ja to zrozumiałam ze najlepiej działa jak maluch jest w swoim pokoju na spanie. To te płytkowe co sie wkłada pod materac.
U nas łóżeczko było najpierw 0,5 m od naszego łóżka i urządzenie działało. Dopiero jak mały miał rok, to przenieśliśmy go do drugiego pokoju

reklama
U nas łóżeczko było najpierw 0,5 m od naszego łóżka i urządzenie działało. Dopiero jak mały miał rok, to przenieśliśmy go do drugiego pokoju
A to ja tylko na warsztatach tak słyszałam. że jak jest bliżej to może zakłócać prace urządzenia. Moze zależy od czułości? Moje dzidzi będzie spało w dostawce do łóżka naszego więc takie urządzenie odpada na 100%.

A to ja tylko na warsztatach tak słyszałam. że jak jest bliżej to może zakłócać prace urządzenia. Moze zależy od czułości? Moje dzidzi będzie spało w dostawce do łóżka naszego więc takie urządzenie odpada na 100%.
Właśnie mówię, że czułość tego urządzenia się ustawia w zależności od potrzeb, jest aż 5 stopni czułości.

Pan pingwinek. Do mobilka.
Robilam go dwie godziny wszystko ręcznie. Uff powiem wam że nie dziwię się że rękodzieło tyle kosztuje. Ja się normalnie zmęczyłam.
20161029_152202.jpeg

Załączniki

• 20161029_152202.jpeg
    20161029_152202.jpeg
    25,1 KB · Wyświetleń: 422
Witam :) mam takie nietypowe pytanie takie rzeczy jak nowo zakupiony rożek, kocyki to pierzecie i prasujecie? czy tak pozostawiacie , bo przecież jest nowe?

Witam :) mam takie nietypowe pytanie takie rzeczy jak nowo zakupiony rożek, kocyki to pierzecie i prasujecie? czy tak pozostawiacie , bo przecież jest nowe?
Pierzemy w proszku dla dzieci i niektore rzeczy prasujemy. Np mojego kocyka sie nie da (znaczek na metce zeby nie prasowac), choc niektore dziewczyny zelazkiem parowym "prasuja".

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok, dzięki za informacje :) miałam prać te rzeczy, ale teściowa stwierdziła, że nie potrzeba i zgłupiałam czy już robię się za bardzo nadwrażliwa na tym punkcie? Pozdrawiamy :)

reklama
Ok, dzięki za informacje :) miałam prać te rzeczy, ale teściowa stwierdziła, że nie potrzeba i zgłupiałam czy już robię się za bardzo nadwrażliwa na tym punkcie? Pozdrawiamy :)
Ja rożek prałam bo smierdzial farba ale nie prasuje. Kocyki popralam. Kombinezonu nie. Generalnie jak mi doradzały koleżanki - to co dotyka bezpośrednio skóry to prac i można prasowac, a te inne to już jak uwazasz.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry