elifit
Moderatorka
Na allegro z babyonoEli, gdzie kupiłaś muślinowe? Na ali może?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na ali patrzyłam ale trochę się boję jakości. Może zamówię potem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegro z babyonoEli, gdzie kupiłaś muślinowe? Na ali może?
Na allegro z babyono
Na ali patrzyłam ale trochę się boję jakości. Może zamówię potem.
Właśnie wiem że to jak tetra kupiłam w sumie po to by były do wycierania buzi bo moje tetry też takie szorstkie.Też mam babyono Ale takie zaraz po kupieniu to jak dla mnie to samo co tetra, może po praniu będzie różnica.
Starych tetrowych mam bardzo dużo, bo przy wyprawce dla Asi omyłkowo zamówiłam u 2 sprzedawców, ale widzę, że muszę poprzeglądać i zrobić porządny odsiew, bo sporo z nich się zmechaciło, są szorstkie itp i nie chciałabym czymś takim dotykać buzi dziecka. No i przeraża mnie prasowanie tego wszystkiego
Ja bym sie obawiala ze to "chinska bawelna" jednak. Zamawialam kilka razy z ali, z niektorych rzdczy bylam zadowolona, z niektorych niestety nie :/ wiec to taki ryzyk fizyk [emoji23] sama mam kilka rzeczy w koszyku i tylko sie zastanawiam..A.obczajcie to. Kocyk bawełniany dziergany za 5$. U nas kosztują po stówce nawet 2016 Soft Blanket
http://s.aliexpress.com/EbMJbYZV
(from AliExpress Android)
Tatus zlozyl lozeczko zeby sie przewietrzylo z nowosci.
Jestem mega zadowolona.
Jakosc rewelacja. Kazdy szczegol dopracowany ani jednej nitki wystajacej czy krzywego szwa.
No I oczywiscie kolor [emoji7] choruje na brazy I beze.
Kacik zrobie w dodatkach bezowe turkusowych.
Jednak z tym jeszcze sie wstrzymuje.
Czekamy do konca pazdziernika czy dostaniemy 4 pokojowe mieszkanie. Jezeli sie uda to jeszcze czeka mnie przeprowadzka [emoji23][emoji23][emoji23] przed porodem. Jezeli nie to zostajemy na tym trzy pokojowym I w lipcu przeprowadzamy sie do domku z ogrodem. Ale niestety to sie wiarze z przepisaniem chlopakow do innej szkoly w innym miescie.
A tego bardzo chcemy Im zaoszczedzic. Mimo iz ten domek I ogrod kusi .
Tu za cholere nie zostane! 3 pokoje. 5 pietro bez windy. Jak ja po cc tutaj zalize qurwa!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zamówie w końcu to nieduże piniądze.Eli, właśnie mam go na wish liście i dumam czy nie zamówić. Niby ma pozytywne opinie więc za tą cenę można zaryzykować.