reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Eli, gdzie kupiłaś muślinowe? Na ali może?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na allegro z babyono :)
Na ali patrzyłam ale trochę się boję jakości. Może zamówię potem.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Na allegro z babyono :)
Na ali patrzyłam ale trochę się boję jakości. Może zamówię potem.

cb7wugpju04jz4q8.png

Też mam babyono:) Ale takie zaraz po kupieniu to jak dla mnie to samo co tetra, może po praniu będzie różnica.
Starych tetrowych mam bardzo dużo, bo przy wyprawce dla Asi omyłkowo zamówiłam u 2 sprzedawców, ale widzę, że muszę poprzeglądać i zrobić porządny odsiew, bo sporo z nich się zmechaciło, są szorstkie itp i nie chciałabym czymś takim dotykać buzi dziecka. No i przeraża mnie prasowanie tego wszystkiego;)

Też mam babyono:) Ale takie zaraz po kupieniu to jak dla mnie to samo co tetra, może po praniu będzie różnica.
Starych tetrowych mam bardzo dużo, bo przy wyprawce dla Asi omyłkowo zamówiłam u 2 sprzedawców, ale widzę, że muszę poprzeglądać i zrobić porządny odsiew, bo sporo z nich się zmechaciło, są szorstkie itp i nie chciałabym czymś takim dotykać buzi dziecka. No i przeraża mnie prasowanie tego wszystkiego;)
Właśnie wiem że to jak tetra :) kupiłam w sumie po to by były do wycierania buzi bo moje tetry też takie szorstkie.

cb7wugpju04jz4q8.png

Eli, właśnie mam go na wish liście i dumam czy nie zamówić. Niby ma pozytywne opinie więc za tą cenę można zaryzykować.

A.obczajcie to. Kocyk bawełniany dziergany za 5$. U nas kosztują po stówce nawet 2016 Soft Blanket
http://s.aliexpress.com/EbMJbYZV
(from AliExpress Android)

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja bym sie obawiala ze to "chinska bawelna" jednak. Zamawialam kilka razy z ali, z niektorych rzdczy bylam zadowolona, z niektorych niestety nie :/ wiec to taki ryzyk fizyk [emoji23] sama mam kilka rzeczy w koszyku i tylko sie zastanawiam..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

1476429128-1d1mld.jpeg
1476429134-1d1mld.jpeg
1476429138-1d1mld.jpeg

Tatus zlozyl lozeczko zeby sie przewietrzylo z nowosci.
Jestem mega zadowolona.
Jakosc rewelacja. Kazdy szczegol dopracowany ani jednej nitki wystajacej czy krzywego szwa.
No I oczywiscie kolor [emoji7] choruje na brazy I beze.
Kacik zrobie w dodatkach bezowe turkusowych.

Jednak z tym jeszcze sie wstrzymuje.
Czekamy do konca pazdziernika czy dostaniemy 4 pokojowe mieszkanie. Jezeli sie uda to jeszcze czeka mnie przeprowadzka [emoji23][emoji23][emoji23] przed porodem. Jezeli nie to zostajemy na tym trzy pokojowym I w lipcu przeprowadzamy sie do domku z ogrodem. Ale niestety to sie wiarze z przepisaniem chlopakow do innej szkoly w innym miescie.
A tego bardzo chcemy Im zaoszczedzic. Mimo iz ten domek I ogrod kusi .

Tu za cholere nie zostane! 3 pokoje. 5 pietro bez windy. Jak ja po cc tutaj zalize qurwa!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1476429128-1d1mld.jpeg
1476429134-1d1mld.jpeg
1476429138-1d1mld.jpeg

Tatus zlozyl lozeczko zeby sie przewietrzylo z nowosci.
Jestem mega zadowolona.
Jakosc rewelacja. Kazdy szczegol dopracowany ani jednej nitki wystajacej czy krzywego szwa.
No I oczywiscie kolor [emoji7] choruje na brazy I beze.
Kacik zrobie w dodatkach bezowe turkusowych.

Jednak z tym jeszcze sie wstrzymuje.
Czekamy do konca pazdziernika czy dostaniemy 4 pokojowe mieszkanie. Jezeli sie uda to jeszcze czeka mnie przeprowadzka [emoji23][emoji23][emoji23] przed porodem. Jezeli nie to zostajemy na tym trzy pokojowym I w lipcu przeprowadzamy sie do domku z ogrodem. Ale niestety to sie wiarze z przepisaniem chlopakow do innej szkoly w innym miescie.
A tego bardzo chcemy Im zaoszczedzic. Mimo iz ten domek I ogrod kusi .

Tu za cholere nie zostane! 3 pokoje. 5 pietro bez windy. Jak ja po cc tutaj zalize qurwa!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet kot pod kolor! [emoji16][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eli, właśnie mam go na wish liście i dumam czy nie zamówić. Niby ma pozytywne opinie więc za tą cenę można zaryzykować.

Ja też zamówie w końcu to nieduże piniądze.

Iza za te pieniądze zaryzykuję. też mam wątpliwości co do jakości bawełny. Ubrań bym się bała zamawiać

@joshi fajne łóżeczko. Ja mam sypialnię w kawie z mlekiem i świetnie wyglądają niebieskie błękitne dodatki. Teraz to tak aby mdło ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry