reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A co do ubranek na porodowke jak i pozniej to nam mówili żeby wziąć takie zwykle, niekoniecznie najładniejsze, dopiero na wyjście żeby sobie wziąć już takie ładniutkie :)

Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wezmę jakieś używki po starszej, nawet specjalnie te same, żeby potem mieć dla porównania zdjęcia jednej i drugiej ze szpitala dla porównania w tym samym ciuszku;)

1476459679-1d1mld.jpeg

Patryk Musial odstapic Fabianowi polke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do czasu az kupimy komode dla malutkiego z koncem pazdziernika [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż, na początek wystarczy a może jakaś promocja się trafi :-)
Ja jeszcze NIC do pielegnacji malej nie mam haha ani pampersow ani chusteczek nic do mycia NIC :-D:p moja polozna mi mowila zebym nie kupowala duzo tych pampersow newborn bo maluszek szybko wskakuje w te wieksze , sklep mam obok domu wiec jak cos zawsze moge wyskoczyc :)
Laski a co myslicie o butelkach i reszcie rzeczy z AVENT ?

Ja to samo pomyslalam ale sie ugryzlam w jezyk
Ja w ogole jeszcze pampersow nie kupilam

thgfflw1k3inkyc3.png
Ani ja. Pewnie kupię paczkę do szpitala i jedną do domu. Za to kupuję powoli wielorazowki i to mi sprawia przyjemność
Ja wezmę jakieś używki po starszej, nawet specjalnie te same, żeby potem mieć dla porównania zdjęcia jednej i drugiej ze szpitala dla porównania w tym samym ciuszku;)
Ooo dobre :)
Maluchów teraz nie kąpie się od razu. Taka prawdziwa pierwsza kąpiel to dopiero w domku bedzie a tak to tylko jest przrmywane. Nam położona mówiła że zaraz po porodzie do otulenia malucha zamiast ręcznika najlepiej wziąć zwykłą flanelową pieluszke bo ona później i tak nadaje sie do wyrzucenia tak samo jak nasza koszulka porodowa :) A potem na oddział też żeby sobie wziąć z jedną czystą flanelke i z dwie tetry.

Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
A to zależy w którym szpitalu. Jeszcze dwa lata temu moją normalnie kąpano.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
To wszystko dziewczyny za kupony [emoji23][emoji23][emoji23] . Jedna paczka wynosila mnie 3 e druga gratis. To samo z chusteczkami. Kupony dostalam w rossmanie. Dm . I od poloznej [emoji41][emoji41]
To samo z kosmetykami 40% znizki. Wiec jak nie skorzystac [emoji23].
W pampersach new born jest 22 sztuki wiec male paczki [emoji3]
Szybko pójda.
Chusteczki za ta mam full [emoji23][emoji23]
Kazde z pampersa to 3 pak
Z penatena to 4 pak.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry