reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A co do ubranek na porodowke jak i pozniej to nam mówili żeby wziąć takie zwykle, niekoniecznie najładniejsze, dopiero na wyjście żeby sobie wziąć już takie ładniutkie :)

Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wezmę jakieś używki po starszej, nawet specjalnie te same, żeby potem mieć dla porównania zdjęcia jednej i drugiej ze szpitala dla porównania w tym samym ciuszku;)

1476459679-1d1mld.jpeg

Patryk Musial odstapic Fabianowi polke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do czasu az kupimy komode dla malutkiego z koncem pazdziernika [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż, na początek wystarczy a może jakaś promocja się trafi :-)
Ja jeszcze NIC do pielegnacji malej nie mam haha ani pampersow ani chusteczek nic do mycia NIC :-D:p moja polozna mi mowila zebym nie kupowala duzo tych pampersow newborn bo maluszek szybko wskakuje w te wieksze , sklep mam obok domu wiec jak cos zawsze moge wyskoczyc :)
Laski a co myslicie o butelkach i reszcie rzeczy z AVENT ?

Ja to samo pomyslalam ale sie ugryzlam w jezyk
Ja w ogole jeszcze pampersow nie kupilam

thgfflw1k3inkyc3.png
Ani ja. Pewnie kupię paczkę do szpitala i jedną do domu. Za to kupuję powoli wielorazowki i to mi sprawia przyjemność
Ja wezmę jakieś używki po starszej, nawet specjalnie te same, żeby potem mieć dla porównania zdjęcia jednej i drugiej ze szpitala dla porównania w tym samym ciuszku;)
Ooo dobre :)
Maluchów teraz nie kąpie się od razu. Taka prawdziwa pierwsza kąpiel to dopiero w domku bedzie a tak to tylko jest przrmywane. Nam położona mówiła że zaraz po porodzie do otulenia malucha zamiast ręcznika najlepiej wziąć zwykłą flanelową pieluszke bo ona później i tak nadaje sie do wyrzucenia tak samo jak nasza koszulka porodowa :) A potem na oddział też żeby sobie wziąć z jedną czystą flanelke i z dwie tetry.

Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
A to zależy w którym szpitalu. Jeszcze dwa lata temu moją normalnie kąpano.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
To wszystko dziewczyny za kupony [emoji23][emoji23][emoji23] . Jedna paczka wynosila mnie 3 e druga gratis. To samo z chusteczkami. Kupony dostalam w rossmanie. Dm . I od poloznej [emoji41][emoji41]
To samo z kosmetykami 40% znizki. Wiec jak nie skorzystac [emoji23].
W pampersach new born jest 22 sztuki wiec male paczki [emoji3]
Szybko pójda.
Chusteczki za ta mam full [emoji23][emoji23]
Kazde z pampersa to 3 pak
Z penatena to 4 pak.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry