reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Tez bym chciala kotka, ale mamy duzo psow, a jednego szwagier wyszkolil "anty-kot" i sie nie da. W domu nie dam rady trzymac (strasznie boje sie zarazkow, odchyl taki, probowalam z psem, nie dalam rady -wszystko wyparzalam nopem parowym i pralam non stop, i psa tez kapalam co chwile). Jedyne co moja "choroba" akceptuje to chomik córek ktorym ja sie zajmuje i milosc do zwierzat przerzucilam na niego ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To Luna - trzymiesięczna kotka. Wrzucam na chwilkę zdjęcia, później usunę, żeby nie spamować.
Sliiczna jest! Jaka malutka, moja jakby tak sie na mnie polozyla to by mi brzuch zgniotla, rasowy wielkolud :D ale nie jest tylem przytulanki, wiec na moim brzuchu nie lezy. ja mam fioła na punkcie kotow :) bardzo Ci pasuje ta fryzurka :)

Ja kupowalam w biedronce rok temu na mikołajki byly. Ale widzę ze i w sierpniu tez byly takze ci jakiś czas sie pokazują w biedronce po 35 zeta

Link do: ''' Marcelka Fashion and Lifestyle ''' blog lifestylowy : Moje Cotton Balls z Biedronki - czyli girlandy świetlne, dekoracyjne kule led - porównanie z oryginalnymi cotton balls

Dzięki :)

Sliiczna jest! Jaka malutka, moja jakby tak sie na mnie polozyla to by mi brzuch zgniotla, rasowy wielkolud :D ale nie jest tylem przytulanki, wiec na moim brzuchu nie lezy. ja mam fioła na punkcie kotow :) bardzo Ci pasuje ta fryzurka :)

Dziękuję :D Ja też mam jednego wielkloluda rasowca - nnie wie, że przytulanie w ogóle istnieje ;)

Załączniki

• 13782049_1575054666131009_7790415603984789477_n.jpg
    13782049_1575054666131009_7790415603984789477_n.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry