xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam LoviJakie kupiłaś? Ja jeszcze 0 butelek. Jakaś jestem pewna, że dam radę cycem tak się nastawiam.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam LoviJakie kupiłaś? Ja jeszcze 0 butelek. Jakaś jestem pewna, że dam radę cycem tak się nastawiam.
Ja kupilam dwie najpierw takie wiekszeTylko ja tak skromnie i mam jedna?? [emoji23] Ja dokupie dopiero gdzies jak maluch skonczy jesc z cyca [emoji23][emoji23]
Ja nie mam żadnej [emoji12] moje dzieci nie zaznały butli i synek tez obejdzie się bez bo będę karmiła do samoodstawienia [emoji6]Tylko ja tak skromnie i mam jedna?? [emoji23] Ja dokupie dopiero gdzies jak maluch skonczy jesc z cyca [emoji23][emoji23]
Nam na szkole rodzenia babka mowila, że nie ma potrzeby smarowania malucha po kąpieli, bo w większości płynów do kapania są już jakieś olejki i wystarczy, że w wodzie są one zawarte (a na mokro lepiej się wchłaniają). To nad czym ja ciągle zastanawiałam się to czy po każdej zmianie pieluchy smarować pupę i położna powiedziała, że lepiej tak, bo nawet jak jest małe siusiu to ma to jednak kwaśny odczyn i może to źle wpływać na skórę malucha (wacik z wodą nie są w stanie całkowicie oczyścić skórę), no i polecała linomag.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ale gdyby co? Są tesco 24 w razie wu mąż mógłby wyskoczyć i kupić jakąś butlę, dziecko z głodu by nie umarło. Z resztą ja nie biorę pod uwagę sztucznego karmienia więc mi to szczerze nie potrzebne. Na wszelki wypadek to mogę delicol czy inny espumisan kupić ale butlę? I mm może jeszcze? No way [emoji16]Ja bym tak nie umiala zawsze wszystko u mnie musi byc na zas .... I zawsze wtedy mam wizje a co by bylo gdyby ...
U nas nie ma sklepow 24h :/Ale gdyby co? Są tesco 24 w razie wu mąż mógłby wyskoczyć i kupić jakąś butlę, dziecko z głodu by nie umarło. Z resztą ja nie biorę pod uwagę sztucznego karmienia więc mi to szczerze nie potrzebne. Na wszelki wypadek to mogę delicol czy inny espumisan kupić ale butlę? I mm może jeszcze? No way [emoji16]
Ale gdyby co? Są tesco 24 w razie wu mąż mógłby wyskoczyć i kupić jakąś butlę, dziecko z głodu by nie umarło. Z resztą ja nie biorę pod uwagę sztucznego karmienia więc mi to szczerze nie potrzebne. Na wszelki wypadek to mogę delicol czy inny espumisan kupić ale butlę? I mm może jeszcze? No way [emoji16]
Ja też nie cierpię sudokremu, planuję kupić ziajkę Link do: Maść pośladkowa przeciw odparzeniom ZIAJA, z córką była idealna.Trzy flaszki to Duzo?[emoji44] Pewnie w trakcie I tak dokupie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja musze miec na zmiane jak jakas z nocy jest brudna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pozatym na mleczko I na picie osobne.
Oczywiscie pójda w ruch o ile bedzie wogole potrzeba [emoji41] bo licze ze dlugo sie nie przydadza [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
No to ja mam jedną małą szklaną, jakby co. Więcej raczej mi się nie przyda, ale to fakt lepiej coś mieć.
Ale mi sie ten zapach podoba [emoji41]
Za to nie dzierże np zapachu sudocremu [emoji52][emoji52][emoji52]
Dobrze ze tylko tylek sie nim przewaznie smaruje [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez planuje hipp ale czekam najpierw co dostane na baby shower poprosilam o kosmetyki wlasnie.
3 butelki to nie tak duzo chyba.
ja planuje wprowadzic rytual kapieli z masazem wiec czyms smarowac bede sila rzeczy... oliwki podobno strasznie sztuczne. to moze olej kokosowy? migdalowy tez mozna?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
W hippie jest olej migdałowy.Tylko ja tak skromnie i mam jedna?? [emoji23] Ja dokupie dopiero gdzies jak maluch skonczy jesc z cyca [emoji23][emoji23]