reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Tylko ja tak skromnie i mam jedna?? [emoji23] Ja dokupie dopiero gdzies jak maluch skonczy jesc z cyca [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupilam dwie najpierw takie wieksze
Pozniej jedna przy laktatorze byla
A ostatnia kupilam na szkole rodzenia najmniejsza bo tylko 10zl kosztowala z tommy tippee

thgfflw1k3inkyc3.png

Tylko ja tak skromnie i mam jedna?? [emoji23] Ja dokupie dopiero gdzies jak maluch skonczy jesc z cyca [emoji23][emoji23]

Ja nie mam żadnej [emoji12] moje dzieci nie zaznały butli i synek tez obejdzie się bez bo będę karmiła do samoodstawienia [emoji6]

Nam na szkole rodzenia babka mowila, że nie ma potrzeby smarowania malucha po kąpieli, bo w większości płynów do kapania są już jakieś olejki i wystarczy, że w wodzie są one zawarte (a na mokro lepiej się wchłaniają). To nad czym ja ciągle zastanawiałam się to czy po każdej zmianie pieluchy smarować pupę i położna powiedziała, że lepiej tak, bo nawet jak jest małe siusiu to ma to jednak kwaśny odczyn i może to źle wpływać na skórę malucha (wacik z wodą nie są w stanie całkowicie oczyścić skórę), no i polecała linomag.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

U mnie dokładnie to samo mówiła [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym tak nie umiala zawsze wszystko u mnie musi byc na zas .... I zawsze wtedy mam wizje a co by bylo gdyby ...

thgfflw1k3inkyc3.png
Ale gdyby co? Są tesco 24 w razie wu mąż mógłby wyskoczyć i kupić jakąś butlę, dziecko z głodu by nie umarło. Z resztą ja nie biorę pod uwagę sztucznego karmienia więc mi to szczerze nie potrzebne. Na wszelki wypadek to mogę delicol czy inny espumisan kupić ale butlę? I mm może jeszcze? No way [emoji16]

Ale gdyby co? Są tesco 24 w razie wu mąż mógłby wyskoczyć i kupić jakąś butlę, dziecko z głodu by nie umarło. Z resztą ja nie biorę pod uwagę sztucznego karmienia więc mi to szczerze nie potrzebne. Na wszelki wypadek to mogę delicol czy inny espumisan kupić ale butlę? I mm może jeszcze? No way [emoji16]

U nas nie ma sklepow 24h :/

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja mm dostałam od koleżanki tak na wszelki wypadek żebym miała [emoji12] ona sobie kupiła na wszelki wypadek i nie użyła wiec dostałam w spadku [emoji6] jak sie nie przyda oddam dalej komuś [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzy flaszki to Duzo?[emoji44] Pewnie w trakcie I tak dokupie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja musze miec na zmiane jak jakas z nocy jest brudna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pozatym na mleczko I na picie osobne.

Oczywiscie pójda w ruch o ile bedzie wogole potrzeba [emoji41] bo licze ze dlugo sie nie przydadza [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

No to ja mam jedną małą szklaną, jakby co. Więcej raczej mi się nie przyda, ale to fakt lepiej coś mieć.

Ale mi sie ten zapach podoba [emoji41]
Za to nie dzierże np zapachu sudocremu [emoji52][emoji52][emoji52]
Dobrze ze tylko tylek sie nim przewaznie smaruje [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie cierpię sudokremu, planuję kupić ziajkę Link do: Maść pośladkowa przeciw odparzeniom ZIAJA, z córką była idealna.
tez planuje hipp ale czekam najpierw co dostane na baby shower:) poprosilam o kosmetyki wlasnie.

3 butelki to nie tak duzo chyba.

ja planuje wprowadzic rytual kapieli z masazem wiec czyms smarowac bede sila rzeczy... oliwki podobno strasznie sztuczne. to moze olej kokosowy? migdalowy tez mozna?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

W hippie jest olej migdałowy.

Do góry