reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja na razie mam jedną w razie "W" wiadomo różnie może być po cc, a nie wiem czy szpital dysponuje dietetycznymi pokarmami z racji alergii starszego muszę mieć swoje HA. W głębi serca mam nadzieję, że tym razem omina nas te wszystkie przygody...
I laktacja się szybciutko rozwinie, ze starszym synkiem mimo cc miałam pokarm szybciutko.
Jak wspominałam mam jedną z Tomme tippe i dokupie dopiero jak się moja młodzież urodzi i co zadecyduje. Z Natanielkiem miałam cały zestaw z avent natural (nie lubil ich, bo z racji wysokiego podniebienia i zbyt krótkiego wędzidełka - ppdcinalismy jak miał kolo 4iesiecy miał duze trudności w ssaniu z butli) , później przerabialiśmy lovi, mam baby i na koniec z zalecenia neurologopedy nuk tylko z layeksowymi smoczkami co okazało się moim przekleństwem , synek tylko z tych chciał pić , a ja miałam 3 butelki ,a te smoczki trzeba wymieniać co 3 - 4 tygodnie gdzie jeden kosztuje od 6 do 8 zltragedia. Do interesu doplacilam kilkaset zł jak przeliczylam. Tak, że jeśli któraś z Was zakupi taka butelkę z tymi smoczkami to może warto się zastanowić nad zmianą

reklama
20161007-151634_1.jpg

20161007-151552_1.jpg

Ja mam Lovi

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Z chlopakami uzywalam lovi . Bylam bardzo zadowolona. Jedyna ktora podeszla Im.
Dr brown's, avent I tommee tippee te probowalam z chlopakami I kuzwa zadna nim nie pasila.
Tylko lovi dala rade.

Tutaj jedyna znana mi firma oprocz avent , Dr brown's I Tommee tippee znalazlam jeszcze Nuka . Wiec je wzielem zeby pozniej smoczki wrazie co mozna bylo dokupic [emoji23] a nie sprowadzac z Pl.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry