LisiaMama
Fanka BB :)
Cudne ubeanka LisiaMamo . Po ile pajace Sa w z h&M?
Joshi lo matulu trojaczki beda
Kurczę nie pamietam po ile były, muszę na rachunku sprawdzić, bo juz oczyściłem je z metek i szykuje do prania.
Ja niestety nie mam opcji na ubranka po kimś, bo wszyscy znajomi max jedno dziecko i planują kolejne, wiec jeszcze sobie zostawiają.
Na razie kupiłam same na 62 za rada kilku koleżanek. Po ostatnim USG jeżeli wyjdzie, ze malutkie dziecko to dokupie mniejszych, a o 68 poproszę gości, którzy bedą przychodzić w odwiedki. Dziewczyny mi mówiły, ze to sprawdzony sposób [emoji6] potem bede na bieżąco sie zaopatrzac.
Mam juz 2 lekkie kocyki, 1 grubszy, 2 rożki (1 twardy, 1 minky), 2 śpiworki całoroczne do łóżeczka, prześcieradła do łóżeczka i gondoli, podkłady nieprzemakalne, poduszkę do karmienia i chyba wszystkie pozostałe pierdołki i wszystko do szpitala, zaopatrzyłam sie na razie w kosmetyki hipp, bo rzeczywiście maja najprostszy skład.
Co do konta oszczędnościowego dla dziecka to z mezem planowaliśmy to lat i zeby wpłacać tam stałe co miesiąc jakaś kwotę (jakiś przelew stały) plus wszystko co dostanie na chrzest, komunie, urodziny, itd.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom