reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

O joshi to podobnie ilościowo jak u mnie [emoji23] śmiało nie żałuj sobie zakupów ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Przyjechali do mnie w gości rodzice i wybrałam sie z mama do h&m i do smyka. Ależ sie obkupilysmy! Kurczę mam juz chyba wszystko na pierwsze miesiace [emoji4] podzieliłyśmy sie rachunkiem na poł i dobrze, ze była ta promocja w h&m 20% zniżki, bo po odjęciu tych 20% wyszło nam ok. 500 zł. Padam na pyszczek, postaram sie potem powstawiać fotki ubranek [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne zakupy. Ale cena mnie nawet pocieszyla bo myslalam ze ja juz zaczelam przesadzac. a ilosci mam podobne do joshi:)))
niestety moja mama ma paskudny gust, wrecz wsiowy. juz jej wyraznie zabronilam cokolwiek kupowac. od poczatku sama mowila zebym ja wszystko wybierala a ona zaplaci a teraz co do niej przyjde to wyciaga nowe potworki z szuflad...:)))
od tesciow to chyba nie dostane nawet glupiej grzechotki. tesciowa nigdy nic nie kupuje wnukom tylko daje po 50 zl na swieta albo na urodziny. no taka jest. ale mysle powaznie o tym zalozeniu subkonta dla Zosi i bede jej wplacala jak dostanie od kogos kase i na cos sie uzbiera.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Lisia mama zazdroszę tych pajacy bo też w sobotę się wybrałam, żeby załapać się na zniżkę, ale u mnie nie było ani jednego zestawu pajacy i kupiłam dużo ciuchów dla starszej córki dla młodszej tylko śpiwór do wózkai niestety nie po promce jak ewna tylko za 130 zeta ale zawsze i 20%

Link do: Watowany śpiwór

reklama
a można jakoś zrobić żeby wszyscy widzieli bo apka mi na fonie nie działa właśnie
Ja na kompie nie zakładałam nigdy żadnego albumu tylko w odpowiedzi klikałam "wyślij plik" i załączałam i wszystko było widoczne i na kompie, i na apce i tapatalku.

@LisiaMama sama polowałam na te pajacyki niestety u mnie nie było a przez net rozmiaru 62 już nie ma. Piękne zdobycze [emoji5]

Do góry