reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Na tapatalk nie widać. Spróbuj Ewa zainstalować tapatalka. Apka bb często się psuje

cb7wugpju04jz4q8.png

Przyjechali do mnie w gości rodzice i wybrałam sie z mama do h&m i do smyka. Ależ sie obkupilysmy! Kurczę mam juz chyba wszystko na pierwsze miesiace [emoji4] podzieliłyśmy sie rachunkiem na poł i dobrze, ze była ta promocja w h&m 20% zniżki, bo po odjęciu tych 20% wyszło nam ok. 500 zł. Padam na pyszczek, postaram sie potem powstawiać fotki ubranek [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa a ja jestem przerazona iloscia tego co mam. Popralam I zaczelam Dzis prasowac.sprasowalam polowe ma raty na siedzaco I mi kuzwa kregoslup wysiadl. Druga polowa jutro.
Fabiankowi zabraknie dni aby przenosic ubranka.
Ale mimo wszystko I tak nie odmowie sobie dalszych zakupow. Tak naprawde jeszcze nic dobrze Sama nie kupilam.wszystko co mam dostalam .szok !!

Zrobilam liste tego co mam I przysiadlam od tej ilosci.

Rozmiar 56- 62- 68 .

- 1 kombinezon wiosenny
- 2 kombinezony zimowe
- 2 T-shirty
- 3 bluzy z kapturem
- 7 polspiochow
- 3 pary spodni ogrodniczek
- 2 kamizelki
- 16 spodni
- 2 pary rajtuzek
- 7 czapeczek bawelnianych
- 1 para bucikow
- 20 par skarpetek
- 3 pary niedrapek
- 1 rozek
- 8 kaftanikow
- 12 bodziakow na krotki rekawek
- 37 bodziakow na dlugi rekaw
- 1 rampers na krotko
- 3 rampersy na dlugo
- 30 bluzek na dlugi rekaw
- 11 pajacow
- 12 spiochow.

Jutro porobie foty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak to ogarne .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry