reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

My dzis znow zakupy! Moj maz jest szalony. Pojechalismy po bluzy dla dziewczyn (udalo sie, znalezlismy ladne komplety ze spodniami i bluzeczkami) ale kupilismg jeszcze 3 pajace w smyku taki trojpak za 40 zl w promocji, do rego pajacyk polarowy w paski tez w smyku, a w innym sklepie polspiochy i spioszki z kaftanikiem [emoji23] jakbym meza nie zabrala z dzialu dzieciecego to by nie wyszedl albo bg wykupił pol sklepu haha [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
zazdroszczę- mój ciągle mówi, że jeszcze za wcześnie....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny w HM na stronie promka:) 39.90 za gore i dol! Fajne zestawy mozna ułożyć:)

a8doqqmz725nh9h0.png

W długii weekend byliśmy u moich rodziców i tam przejrzałam ciuszki po córce, które u nich trzymałam. No i jest gorzej niż myślałam. Tzn generalnie ubranek nie brakuje, ale po 1. one już były kupione jako używane a po 2. i wazniejsze, długo jej służyły, w związku z czym widac, że w większości są już sprane. Przynajmniej te wszystkie bawełniane bodziaczki i pajacyki, dlatego pasowałoby kupić chociaż 1-2 sztuki takie "reprezentacyjne" :) Parę cieplejszych pajacyków wygląda OK bo w kwietniu i później już ich nie używałam.
Najbardziej się jaram takimi dwoma śpiworkami/kombinezonkami z wycięciem na pasy do fotelika. Poprzednio w ogóle ich nie użyłam i tak sobie leżały, nawet myslałam czy nie sprzedać, a teraz będą jak znalazł. No i one były w pace, za którą zapłaciłam 200 zł za wszystko! Jako jedne z wielu rzeczy. Później wrzucę zdjęcie:) Ale naprawdę, te 200 zł wtedy wydane na pakę to był chyba najlepszy deal jaki zrobiłam:)

ana ana gdzie takie cuda sprzedają? Piękny ten kocyk. U nas teraz modne takie robione niby ręcznie lub ręcznie kocyki :) Na prawdę udany wybór!!
Najlepiej wystukac sobie w Google yosoy kocyk i będzie lista sklepów (warto popatrzeć gdzie najtaniej) LisiaMama wyrwała taki chyba za poniżej 100zl, u mnie wyszło prawie 150, ale to tj napisałam był prezent, wiec pozwoliłam sobie na małe szaleństwo ;) ja kupowałam na stronie puripuri.pl

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Najlepiej wystukac sobie w Google yosoy kocyk i będzie lista sklepów (warto popatrzeć gdzie najtaniej) LisiaMama wyrwała taki chyba za poniżej 100zl, u mnie wyszło prawie 150, ale to tj napisałam był prezent, wiec pozwoliłam sobie na małe szaleństwo ;) ja kupowałam na stronie puripuri.pl

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tak, ja znalazłam za 83 zł [emoji6] showroom kids -zapisz sie do newslettera i masz 20 zł zniżki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry