reklama
mojeboje
Fanka BB :)
W ogóle muszę Wam napisać jak wkurzyłam się na sklep Smyk. Do tej pory bardzo często robiłam tam zakupy online jak były wyprzedaże, chociaż po zmianach na stronie to była często droga przez mękę. Teraz też zrobiłam fajne zakupy z kuponem promocyjnym, ale jak przeszłam do płatności to mnie akurat rozłączyło z internetem . Takie zamówienie jest od razu anulowane i jedyne co mogę zrobić to zrobić nowe zamówienie. A ponieważ w mailach od nich potwierdzających zamówinie brakuje najzwyklejszych linków do produktów (co jest normalną praktyką w innych sklepacch, np zalando czy 51015) to musiałabym znowu godziny stracić na wyszukiwanie konkretnie tych samych produktów (a wyszukiwarka działa tam fatalnie). W ostrych (jak na mnie słowach napisałam im co myślę na ten temat. Dzisiaj się zreflektowali i przysłali chociaż numery tych produktów żeby ułatwić mi wyszukiwanie, ale ja już w międzyczasie przepuściłam 100 zł w 5.10.15 więc nie, dziękuję. Żeby mi chociaż jakiś bon zniżkowy na przyszłość dali...
LisiaMama
Przyszedł do mnie wlasnie zamówiony fotelik cybex aton Q. Dziewczyny rewelacja! A śpiworek jest cudny taki cieplusi, w środku tak milusi w dotyku, ze żebym sie zmieściła sama bym w nim leżała, a na zewnątrz z trudnobrudzacego sie materiału [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też bardzo się te niby ręcznie robione kocyki podobają i chyba się szarpnę
No niestety jak dla mnie, mimo że ładne, to by odpadły na starcie. A to dlatego, że w takim śpiworku pasy fotelika muszą być zapinane NA śpiworku co jest niewłaściwe i niebezpieczne. Dlatego tez kupiłam śpiwór taki, który kładzie się do fotela, potem dziecko, zapinamy pasy i na koncu przykrywamy wierzchnią częścią śpiworka zapinaną do spodu na suwak.
Co do pak z ciuszkami to mi ciężko znaleźć takie aby mi się chociaż większość podobała strasznie mnie robiła ta aukcja którą joshi wstawiła. A wiecie na jakiej cenie się skończyło? 660zł
Ja mam już tylko kilka rzeczy na te pierwsze miesiące do dokupienia. Potem będę na bieżąco kupować. A reszta wyprawki dopiero w październiku bo nie miałabym gdzie tych dużych rzeczy trzymać (stolik kąpielowy, wózek).
O, takie śpiworki miałam w pakiecie
Tylko martwię się bo pamiętam, że na bank jeszcze przynajmniej jeden kombinezonik miałam, taki przejściowy a tam go nie było..Zobacz załącznik 768370
No niestety jak dla mnie, mimo że ładne, to by odpadły na starcie. A to dlatego, że w takim śpiworku pasy fotelika muszą być zapinane NA śpiworku co jest niewłaściwe i niebezpieczne. Dlatego tez kupiłam śpiwór taki, który kładzie się do fotela, potem dziecko, zapinamy pasy i na koncu przykrywamy wierzchnią częścią śpiworka zapinaną do spodu na suwak.
Co do pak z ciuszkami to mi ciężko znaleźć takie aby mi się chociaż większość podobała strasznie mnie robiła ta aukcja którą joshi wstawiła. A wiecie na jakiej cenie się skończyło? 660zł
Ja mam już tylko kilka rzeczy na te pierwsze miesiące do dokupienia. Potem będę na bieżąco kupować. A reszta wyprawki dopiero w październiku bo nie miałabym gdzie tych dużych rzeczy trzymać (stolik kąpielowy, wózek).
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synkaMi też bardzo się te niby ręcznie robione kocyki podobają i chyba się szarpnę
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
Również polecam oryginalne spiworki dostosowane do danego fotelika. Mam taki i moja mała cała zimę w nim była dzięki czemu moje 3 kupione kombinezony nie zostały założone:/ teraz jestem mądrzejsza- nie kupuje kombinezonu dla synka
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam z maxi cosi spiworek/kombinezon do fotelika samochodowego maxi cosi. Fakt bardzo fajna sprawa. Musze go poszuka pewnie na strychu gdzies jest.
A kombinezon z nóżkami kupiłam. Mam sie przyda
LisiaMama
To prawda ja tez mam wlasnie do kompletu śpiworek i pasuje cudnie, nie mam zamiaru juz sie w żadne kombinezoniki zaopatrzyć, bo nada sie tez do wózka [emoji4]
mojeboje
Yyyyy wydawało mi się, że właśnie dzięki tym otworom to dziecko będzie zapięte a nie śpiworek. Ale może moja wyobraźnia tego nie ogarnia Jak do mnie dotrą, bo na razie nadal są u rodziców, to przymierzę i się przekonam, może rzeczywiście trzeba będzie coś innego poszukać.Mi też bardzo się te niby ręcznie robione kocyki podobają i chyba się szarpnę
cytrusowa85
To prawda ja tez mam wlasnie do kompletu śpiworek i pasuje cudnie, nie mam zamiaru juz sie w żadne kombinezoniki zaopatrzyć, bo nada sie tez do wózka [emoji4]
Naprawde? Mój bodajze jest profilowany jak fotelik. Nie pamięta dokladnie ale z synem tez właśnie musialam do wózka oddzielnie kupic on z października bo cos mi z tym spuworkiem fotelikiwym nie pasowało do wozka
reklama
LisiaMama
Naprawde? Mój bodajze jest profilowany jak fotelik. Nie pamięta dokladnie ale z synem tez właśnie musialam do wózka oddzielnie kupic on z października bo cos mi z tym spuworkiem fotelikiwym nie pasowało do wozka
U mnie ma tak fajne patenty do porozpinania go, ze można praktycznie jak kocyk rozłożyć na wszystkie strony[emoji846] wlasnie przymierzylam do wózka i tez pasuje [emoji4]
Nawet w opisie producenta znalazłam:
Śpiworek Cybex stworzony specjalnie do fotelika Aton Q. Idealnie nadaje się na chłodniejsze jesienne dni jak i na zimową zawieruchę. Dodatkową funkcją śpiworka jest możliwość wykorzystania w gondoli wózka.